• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

23:49

ŠTA SE DEŠAVA? KRSTAJIĆ UTUČEN: Najteža godina, daleko je mart, nije bitno ko će biti selektor!

Fudbal

ŠTA SE DEŠAVA? KRSTAJIĆ UTUČEN: Najteža godina, daleko je mart, nije bitno ko će biti selektor!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić delovao je utučeno nakon što je ekipa izborila plasman u Diviziju B i plej-of Lige nacija

 

- Pre svega želeo bih da čestitam igračima na odlično odrađenom poslu. Zasluženo smo prvi i realno najbolji u grupi. Čestitao bih i publici koja je došla po lošem vremenu, ubeđen sam da bi bila veća podrška da je bilo bolje vreme. Sve ostalo, ne znam šta bih rekao. Malo sam i ispražnjen - rekao je Krstajić na konferenciji za medije.

On je priznao da su mu poslednjih godinu dana koliko je selektor najteži u karijeri.


- Treba da odmorim jedno dva-tri dana da bismo se ispričali, suvišan je svaki komentar. Mnogo sam bio pod pritiskom, jer previše prihvatam neke stvari, mislim da me razumete, bez obzira što nisam ništa odgovorio. Verovatno mi je pao kamen sa srca, pa sam takav kakav sam. Videćemo, daleko je mart, u ovoj zemlji sve se brzo promeni - poručio je Krstajić.
Ne znamo šta hoćemo

Sad je normalno da budemo prvi, a nije bilo normalno. Pa je bila istorijska utakmica protiv Crne Gore, pa tamo lagano dobijemo sa 2:0. Pa kako ćemo sa Rumunijom, a mi dva puta bolji od njih.Hoćemo sve, a nećemo ništa
Mladen Krstajić, selektor Srbije

I pored insistiranja novinari  nisu uspeli da saznaju šta je to toliko pogodilo selektora, pa je nakon plasmana u plej-of iszgledao kao da su mu sve lađe potonule. 

Sad je normalno da budemo prvi, a nije bilo normalno. Pa je bila istorijska utakmica protiv Crne Gore, pa tamo lagano dobijemo sa 2:0. Pa kako ćemo sa Rumunijom, a mi dva puta bolji od njih. Tek sam posle druge utakmice sa Crnom Gorom osetio da nas sada neki shvataju ozbiljno. Ali ja život guram kako mislim da treba. A ne može da se radi i podmlađivanje i da se traže rezultati. To su neke stvari. Ne znamo šta hoćemo. Hoćemo sve, a nećemo ništa.

Potom je Krstajić šokirao sve rečenicom:

Ovi momci zaslužuju podršku, nebitno ko će biti selektor. Svima su vrata otvorena, i nekima koji bi trebalo da su ovde, ali nisu. Što se mene i stručnog štaba tiče – daleko je mart. 

Možda su razlog kritike  predsednika FSS Slaviše Kokeze, koji je posle utakmice sa Crnom Gorom rekao da se neki igrači nisu dovoljno zalagali.

Predsednik ima pravo da kritikuje, njegovo je pravo. Mi nosimo najveći teret, to je tako u sportu, bavimo se javnim poslom.

Što se tiče same utakmice protiv Litvanije istakao je da nije sumnjao u pobedu, uprkos 0:0 na poluvremenu.

- Probali smo da rešimo, ali teren nije bio idealan, vetar kontra nas. I pored želje došli smo u situaciju da protivnik iz polukontre uđe u priliku da postigne gol, reagovao je Rajković i prečka nas je spasla. Na poluvremenu smo morali da rizikujemo i da probamo sa dva špica jer sam čuo da Crna Gora gubi -  rekao je Krstajić i nasmejao se na konstataciju da je uvođenjem Aleksandra Prijovića konačno udovoljio novinarima da se igra sa dva špica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goki

pre 5 godina

Krstajicu, svaka ti cast kao bivsem igracu...Za selektora,si jos mlad i zalen.. Srbija ima dobrih igraca, a ti nista nisi napravio sa njima, niti si pozvao sve prave fudbalere..Povuci se i bit ces covjek...

steva

pre 5 godina

kako si bio bolji od Rumuna kad si sa njima igrao 2 puta nereseno ? svaki selektor zbog kog odredjeni igraci , koji su nam inace potrebni , nece da igraju ...treba da ode . tacka . izmislio bre da nije vodio Nastasica na SP zato sto nije zalecio povredu , a decko kaze da to veze sa mozgom nema , da nije istina . pa onda izmislili Milivojevicu puch na SP ? ako ni zbog cega drugog , onda i on i njegovi saradnici treba da odu zbog laganja .

PeraKojot

pre 5 godina

Obraćam se Kokezi!!! Postaviću komentar gde god stignem u nadi da će ga objaviti i nekako da će ga videti neko ko treba da ga vidi. NADAM se da je bilo dosta prilika da se uvidi stručno gledano greška učinjena postavljanjem selektora početnika na čelo reprezentacije. Ova osoba u narodu nazvana Dunster predstavlja plasman u LN, bodovni učinak kao uspeh a obezbeđeni eventualni baraž u martu 2020. god. na terenu Norvežana, igra se samo jedan meč, svi ćemo se složiti NE MOŽE biti uspeh, jer radi se o ozbiljnom protivniku u lošim klimatskim uslovima. DODATNO, selektorovo ponašanje na konferenciji za novinare nakon meča je bilo SKANDALOZNO! Kao kada se malom detetu otme igračka...Forsiranje igrača bez utakmica u nogama i ne pružanje šansi igračima u formi života: Prijović, Jović i Kostić su dodatan razlog jer ne mogu biti objašnjeni valjano. Ne zaboravljam ni Milivojevića a ni Nastasića i još neke što se ne pozivaju iz hira selektora ili bolje reći sujete. Obratite pažnju Kokeza, 100% navijača je protiv Krstajića! Niko ga ne podržava!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija