• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2018

16:49

(FOTO) KUKAVICA DŽAKA OPET POKAZIVAO ORLA! Izašao na večeru sa suprugom, pa provocirao Srbe!

Fudbal

(FOTO) KUKAVICA DŽAKA OPET POKAZIVAO ORLA! Izašao na večeru sa suprugom, pa provocirao Srbe!

Podeli vest

Hoće li neko da reaguje posle najnovije gluposti reprezentativca Švajcarske i fudbalera Arsenala Granita Džake, koji ni romantičnu večeru sa suprugom nije mogao da provede, a da ne pokaže "albanskog orla" i uvredi sve koji nose Srbiju u srcu

Vezni fudbaler Arsenala je skrenuo pažnju javnosti tokom leta kada je izjednačujući gol protiv Srbije proslavio pokretima ruku u znaku orla koji simbolizuje Veliku Albaniju, a da to nije bio samo usamljen slučaj, videlo se u mesecima koji su usledili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ❤️

Објава коју дели Granit Xhaka (@granitxhaka) дана 28. Нов 2018. у 12:05 PST

 

Prvo je na jednoj plaži tokom odmora posle iscrpljujuće sezone pokazao "orla", zatim se time pohvalio i sa jednim prijateljem, a najnoviji ispad dolazi iz jednom restorana gde je sa suprugom bio na večeri.

 

 

Sve to se dešava u danima kada su tenzije na Kosovu, kada se vodi velika šiptarska hajka na Srbe, a imajući u vidi da je Džaka vodi poreklo sa ove teritorije i da mu je otac ležao u zatvoru kao politički osuđenik koji se borio za nezavisnost južne srpske pokrajine, ne bi se reklo da je odabrao slučajan trenutak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️??❤️ @__ll.gx__

Објава коју дели Granit Xhaka (@granitxhaka) дана 18. Јул 2018. у 7:44 PDT

 

Osim Džake, po pokazivanju dvoglavog orla koji se nalazi na zastavi Albanije, "proslavili" su se i reprezentativac Nemačke Škodran Mustafi, ali prevenstveno Đerdan Šaćiri, koji zbog svojih ispada nije mogao da dođe u Beograd na meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbin

pre 5 godina

Sta vam je ljudi, pa on pokazuje srpskog orla, prestanite to da objavljujete kao provokaciju, nemojte biti neznalice kao Šiptari. To što oni preuzimaju simbole i grb drugih naroda to je njihov problem i njihova sramota, i jos se javno ponose time. Jos jednom DVOGLAVI ORAO NIJE PROVOKACIJA, obrazujte se malo .

Blue DaVinci

pre 5 godina

Ljudi koja provkacija sta je sa vama njima je to simbol kao nama tri prsta.

ACA

pre 5 godina

bas tako i druge ljuti kad dignemo mi tri prsta i sad kao mi se ljutimo kad to ni rade

Luka

pre 5 godina

To sto pakazuju vise lici na kokosku nego na orla, a i kokoska im vise prilici!!!

Ko

pre 5 godina

Ko nas jebe mi smo fin narod, a oni su 30 godina ulagali u sve aspekte drustva od popularne muzike do politike i podmicivanja, mi smongadljivi na pare ni mafiju nemamonujedinjenu a ne narod, zato su oni lepo ulozili u drogu milijarde na racunima njihova ideja prolazi svuda, a nasi se ubijaju po ulici zbog dva bloka, to je slika i prilika naseg narodani u jednoj tacki ne mozemo da budemo jedinstveni.

Milan Zemun

pre 5 godina

koga još interesuje ponasanje ovog šipca. ne treba mu davati medijski prostor i time pokazati da ni malo nije interesantan.

Uroš

pre 5 godina

Prvo Džaka je daleko od kukavice, drugo taj glupavi simbol je isto kao kad naši dižu svuda 3 prsta i treće riba mu je vrh.

vlah alija

pre 5 godina

da se odmah sazove vanredna sednica ujedinjenih nacija i da se napravi jedna rezolucija protiv dzake nema smisla da se budale po srbiji nerviraju zbog orla

ludi milojko

pre 5 godina

ma ajde, pa cime se vi bavite, ako neka budala i pokazuje tog orla vi ne mora da mu dajete publicitet kao da je udarna vest, uostalom shiptar je, to mu je simbol, pa neka ga pokazuje koliko hoce to je njegov prob;lem, gde i kada ce ga pokazivati... a vi mu jos dajete znacaj sa tim clankom i to jos udarna vest, pitanje je radi li taj vas novinar koji je to napisao i onaj koji je odobrio za Srbiju ili radi za shiptare kad ga tako lepo promovisu???????

Nikola

pre 5 godina

Desnom krilu od "orla" (sa njihove strane) trebalo bi staviti glavu.

Dejan

pre 5 godina

Pokazuje da ce od Albanije ostati samo perje...

Dmitar

pre 5 godina

Tom đubretu od fudbalera ako dođe u Srbiju treba polomiti krila tom Orlu kojeg pokazuje.

Srbin

pre 5 godina

Ehh , kako bi mu ja rado zenici dao Orla al Srpskog pa bi video kako bi mu zena munjevito zaboravila tu ocerupanu kokos

MrX

pre 5 godina

Ima dovoljno podataka za ''crne trojke''...a crne trojke su Djuro, šta?

Rks

pre 5 godina

Zasto kukavica. Pa on pravi njegov simbol, kao sto mi sada uvelicavamo nase cetnike i ratne zlocince poput Seselja i drugih sa pravosnaznom optuznicom. Zasto kukavica, on je pravi junak jer se ne boji naseg Dacica i uvek pokazuje sta je, a to da je Albanac.

Vns

pre 5 godina

Informer je stvarno opterećen....pa kako komentarišete naše igrače kada dignu tri prsta....ma boli ovog lika za Srbe,on je ponosan na svoju tzv državu...

Vlado

pre 5 godina

Koja vecera sedi za praznim stolom dade sve pare za veliku albaniju a dobice veliku da ne kazem sta. Da sta vredi ne bih se zvao dzaka nego bar ceger. Hahaha

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija