• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2018

14:43

(VIDEO) FRANCUZIMA SE "ODSEKLE NOGE" ZBOG TUNELA: Kao da ste u skloništu, a onda ulazite u gladijatorsku arenu!

Fudbal

(VIDEO) FRANCUZIMA SE "ODSEKLE NOGE" ZBOG TUNELA: Kao da ste u skloništu, a onda ulazite u gladijatorsku arenu!

Podeli vest

Tunel ispod severne tribine stadiona "Rajko Mitić" postao je mitski, pisali su o njemu i Italijani i Englezi kada su Napoli (0:0) i Liverpul (2:0) igrali protiv Crvene zvezde ove sezone u Beogradu, a sada su isto uradili i Francuzi pred duel PSŽ sa Crvenom zvezdom (utorak, 21.00, Arena 1).


- Morate imati jake živce, i još jače srce kada izlazite iz slačionice i krećete ka terenu - piše Figaro pred utakmicu "svetaca" na "Marakani". 

Vatrena atmosfera i još strašniji tuel čekaju Nejmara i društvo, pre nego što istrče na teren. 

Atmosfera na srpskoj "Marakani" je jedna od najstrašnijih u Evropi. Utakmica počinje u tunelu, pre izlaska dva tima na teren. Potrebno je više od jednog minuta da od svlačionice dođete do terena. Vizuelno, tunel ostavlja utisak kao da ste u skloništu, a ograda na kraju, da ulazite u gladijatorsku arenu. Na kraju - od huka navijača prolaze vas žmarci - opisuje autor teksta na Figaru, kako će se osećati igrači PSŽ kada budu izazili na teren pred 50.000 "delija". 

Iako tunel na "Marakani" ne izgleda zastašujuće kao pre nekoliko godina, i dalje uliva strah Zvezdinim rivalima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija