• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2019

17:33

PREŠAO SAM U PARTIZAN DA BI PATILA ZVEZDA! Đurovski: Na "Marakani" me nisu tretirali pravedno!

Fudbal

PREŠAO SAM U PARTIZAN DA BI PATILA ZVEZDA! Đurovski: Na "Marakani" me nisu tretirali pravedno!

Podeli vest

Veliku buru u tadašnjoj Jugoslaviji izazvao je Milko Đurovski prelaskom iz Crvene zvezde u Partizan, a više od tri decenije kasnije je rekao da bi i danas isto uradio ukoliko bi se našao u sličnoj situaciji

Jedan od najtalentovanijih napadača na ovim prostorima u pretposlednjoj deceniji prošlog veka je bio nezadovoljan statusom na "Marakani" jer prema njegovim rečima čelnici najtrofejnijeg srpskog kluba nisu ispunili obećanja.

- Da sam opet u situaciju da pređem iz Zvezde u Partizan učinio bih isto. Možda potezi koje sam vukao nisu bili najbolji za mene, ali se nikad nisam kajao. Jednostavno, u Zvezdi me nisu tretirali pravedno. Obećavali su dosta, malo toga ispunili. U jednom trenutku mi je prekipelo. Zato sam otišao u Partizan, možda da bih naterao Zvezdu da pati. Bio sam jedan od prvih koji se odlučio na takav korak. Razumljivo, prihvatio sam nezadoviljstvo navijača - poručio je Đurovski za holandske medije.

Đurovski je otkrio i jednu zanimljivu anegdotu u vezi sa lažnom vozačkom dozvolom, koju je dobio od jednog navijača Partizana kada je u leto prešao u Humsku, a prava istina se otkrila tek dve godine kasnije kada je već ugovorio odlazak u Holandiju.

Po prelasku u Partizan policajac, navijač crno-belih, sredio mi je lažnu vozačku dozvolu. Izgledala je kao prava, jedno što broj nije bio ispravan. Vozio sam nesmetano dve godine, dok me nije zaustavio drugi policajac, pristalica Crvene zvezde. Očigledno nije mogao da oprosti što sam prešao s jedne na drugu stranu Topčiderskog brda. Otkrio je da je dozvola lažna. Mada, imam utisak da me neko izdao. Po propisima je trebalo da odležim u zatvoru šest do osam meseci, međutim, baš u tom periodu završen je transfer u Groningen i sve je sređeno, čak nisam morao ni izjavu da dajem - objasnio je Đurovski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoki

pre 5 godina

E bas su mnogo patili, u Partizanu si grdnu karijeru napravio.

Usrećen

pre 5 godina

I jedni i drugi su ga mrzeli i voleli. "Milko Đurovski!!! Milko debilko!!! Usrećio si se. Nemaš ti pojma šta si izgubio, jer si tvrdoglav. Sakrili te u Lepenski vir, poklanjali ti cipele, koznu jaknu je neki grobar skinuo na poklon. Ipak si ti sitna duša. Boško je za tebe, gospodin.

Laki

pre 5 godina

kakvo si ti razmazeno dete bio. otišao si u partizan da bi zvezda patila, a patio si ti samo ne smeš da priznas. a sve što si radio van terena nije ti za pohvalu. samo pokazuje koliko si bio nezreo. otišao si iz partizana a od toga si imao malu vajdu. najviše se ovajdio zeka. bolje ćuti, nije trebalo sada da se javlja i pokazuje da ustvari jos patos za zvezdom.

Mole

pre 5 godina

Pravi stil smrdizana lazne dozvole....kao i sve kod ovih jugoslovena sve je lazno...

Nikola

pre 5 godina

Milko svi znamo da ti skola nije isla od ruke nisi mogao zavrsiti davne 1977 Masinski centar 1 Maj na Novom Beogradu.Napustio si presao vanredno na Radnickom univerzitetu blizu studenjaka ,tu ti dolazi iz Zvezde sredjivali ispite jeli tako.

Milos Kocic

pre 5 godina

To nije istina. Potpisao za Glodare jer mu Zvezda nije dala stan. Covek je inace veliki zvezdas i to se zna

Volim i Zvezdu i Partizan hval

pre 5 godina

.......onako, kako je Bora Cvetkovic koji je dve klase iznad tebe igrao na Marakani, kada je C. Zvezda pobedila Real sa 4 - 2, ti nikada nisi takvu utakmicu odigrao ni za Zvezdu, niti za Partizan, a niti u - inostranstvu!!! Bora je na toj utakmici bio proglasen za igraca utakmice, a na celu zirija je bio cuveni Gerd Miler! Tebe si tada novinari pomalo gurali, jer si bio kako se to danas kaze popularno rijaliti - igrac! kod mene si u onim 'hulahopkama izazivao odvratnost! Da ponovim jos jednom, hvala Bogu sto si otisao, a onda je stigao sjajno - Bora Cvetkovic!!!

Red Devils85

pre 5 godina

A pevas u Stipu Marakano moja rano?Pa znas ovi sto iz tvoje generacije igrali u Zvezdu,otisli Jankovic u Real,a ti u Groningem,tada si rekao to ti prelazna stanica.A to ti bio kraj.Zeznuo si samog sebe zauvek,nas tada, ali sebe vecno.Pominjes Arkana,tada su vodje severa bili Toda,Tima,Peca panker,Arkan je dosao 1989,nisi ga ni znao.

Sasa

pre 5 godina

E bas smo nastradali bez tebe, nikad posle odlaska nisi igrao u velikom klubu tako da si ti najveci gubitnik.

Mole

pre 5 godina

Severnomakedonac znas li kako ti se preziva stric rodjeni..........

Milovan2

pre 5 godina

Bez Milka Đurovskog je Zvezda postala Evropski i Svetski prvak. Milko je u Evropskim utakmicama u Zvezdi dobijao crveni karton zbog aplaudiranja sudiji takvo ponašanje je dozvoljeno samo u Partizanu. Sa nedisciplinovanim igračem kakav je bio Milko Đurovski Zvezda na evropskoj sceni nebi nikada postigla neki značajniji rezultat.

Bugi

pre 5 godina

Milko je bio nedisciplinovan u Masinskoj skoli 1 Maj Novi Beograd generacija 1977 kada sam ja posao isli u isti razred direktor Jovicic koji ga je izbacio em zbog bezobrazluka i losih ocena .Milko jeli tako lepo reci ovde svima da si 1978 upisao Radnicki Univerzitet te su ti iz Zvezde sredjivali ispite .

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija