• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

14:29

SRPSKOM FUDBALU TREBA NOVI ARKAN! Nekadašnji fudbaler Bajerna šokirao javnost!

Fudbal

SRPSKOM FUDBALU TREBA NOVI ARKAN! Nekadašnji fudbaler Bajerna šokirao javnost!

Podeli vest

Bivši fudbaler Bajerna iz Minhena Radmilo Mihajlović podigao je veliku prašinu u srpskom fudbalu šokantnom izjavom

Nekadašnji napadač Željezničara u intervjuu za "Mondo" prisetio se čuvenog "Šajberovog kola" u sezoni 1985/86 kada su se njegov "Željo" i Sarajevo takmičili ko će da primi više golova od Crvene zvezde i Partizana.

- Najiskrenije, mi mlađi nismo znali za dogovor. Borili smo se za plasman u Kup UEFA, Partizan za titulu. Kada sam dao gol u prvom poluvremenu i otišao van terena da se radujem, sudija Beriša Šinasi mi je pokazao žuti karton i rekao: 'Gol ne važi, šta se praviš lud, zar ne znaš?’. Ja u čudu. Znam da sam krenuo sa svoje polovine, nema govora o ofsajdu. Tada sam shvatio da nisu čista posla. U poluvremenu smo ušli revoltirani u svlačionicu, u jednom trenutku nismo hteli ni da nastavimo utakmicu. Uprava je zapretila da moramo da izađemo. Sećam se da sam sa Smajom Verlaševićem koji je te sezone došao kod nas iz Tuzle, sklopio dogovor da izginemo na terenu i da im svima pokvarimo planove. Nažalost, sve je već bilo rešeno. Kako bi pao gol na JNA, tako je padao i na Koševu. Posle su me dodatno iznervirali zbog te nove utakmice. Izmaltretirali su nas da dođemo sa mora i da uhvatimo čarter za Beograd, da bi nas na stadionu sačekale prazne tribine i protivnik koji nije želeo da izađe na teren. Besmisleno - iskren je Mihajlović.

Foto: Public

Radmilo Mihajlović

Mihajlović smatra da je vodeće klubove u Srbiji i Hrvatskoj teško ugroziti te da je potrebno da se pojavi neki novi Arkan, odnosno Šajber.

- Žao mi je što su se neke stvari rešavale daleko od terena za igru. Tako je i danas. 'Mali' se bukvalno ni za šta ne pitaju. Dok je Arkan bio na čelu Obilića, Zvezda je na svojoj koži osetila šta znači kada ti neko ne dopušta da budeš šampion. Izgleda da su nam potrebni novi Šajber i novi Arkan, pa da neko treći osvoji titulu. Ja sam zvezdaš od malena, sin mi je ponikao u Zvezdi, nije mi ni Partizan mrzak, navijam i za jedne i za druge kada igraju u Evropi, ali ne vidim smisao u tome da svake sezone ta dva kluba imaju tapiju na prvo mesto - dodao je nekadašnji igrač Bajerna.

Podsetimo, Slavko Šajber bio je predsednik fudbalskog saveza Jugoslavije krajem osamdesetih godina prošlog veka. Poništio je čitavo poslednje kolo tadašnjeg šampionata zbog osnovanih sumnji za nameštanje. Po prvobitnim rezultatima Partizan je zahvaljujući boljoj gol razlici postao šampion ispred Crvene zvezde, međutim, nisu bile sporne samo utakmice beogradskih večitih rivala, već skoro sve ostale koje su o nečemu odlučivale. FSJ je naredio da se celo kolo ponovi, ali pošto crno-beli nisu želeli da ponovo izađu na teren izgubili su titulu.

"NE ŽELIM DA PRIČAM O TOME"! Milojević na konferenciji nije imao odgovor na jedno pitanje!

VULETIĆ ISPROZIVAO ZVEZDU! Potpredsednik Partizana o "šefu" Boaćiju, Zvezdinom poštenju i "izvesnom" Stojkoviću!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Juznoprugas

pre 5 godina

Jedina oblast zivota gde u Srbiji nisu dozvoljene investicije je klupski sport tj fudbal.Ne znam da li sme Informer ovo da objavi?Ali licno sam pokusavao da dovedem stranog investitora u Srpski fudbal i doziveo razne rampe i blokade.Sta reci kad je jedan Samsonenko oteran kao pas iz Vrnjacke banje.Posle je uzeo sa Vardarom Evro titulu u rukometu.Nase vlasti treba javno da kazu ne treba nam privatizacija Srpskih klubova ni u fudbalu,niti su dobro dosli strani investitori u rukometu,kosarci,odbojci!

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija