• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

00:13

(FOTO) ZBOG SRPSKOG GENIJALCA koji je RAZMONTIRAO Real CELI SVET SE SMEJE JEDNOM ČOVEKU!

Fudbal

(FOTO) ZBOG SRPSKOG GENIJALCA koji je RAZMONTIRAO Real CELI SVET SE SMEJE JEDNOM ČOVEKU!

Podeli vest

Mark Hjuz, proslavljeni Velški fudbaler, glavni je predmet sprednje među navijačima na društvenim mrežama posle lekcije koju je Dušan Tadić očitao igračima Real Madrida (4:1) u osmini finala Lige šampiona

Slavni bivši napadač Junajteda gledao je Tadića koga je iz Sautemptona prodao Ajaksu sa 11,4 miliona evra i još rekao da Srbin i "nije neki igrač". 

E, taj Srbin je pregazio šampiona Evrope, igraće u četvrtfinalu Lige šampiona, a Sautempton se bori za opstanak u Premijer ligi.

 

 

Srbin je na "Bernabeu" odigrao utakmicu karijere - dva gola je namestio, jedan postigao i ponizio Madriđane. Modrić najbolji fudbaler sveta osetio je moć ubojitog Dušana čije su lopte bile čarolija. Igrao se sa odbranom Reala, probijao je dodavanjima kako je hteo i kada je hteo . A u finišu meča je otresao i Luku Modrića, namestio još jednu šansu, šteta što nije pukla petarda. 

 

 

Tadić ove sezone na 40 utakmica ima 26 golova i 15 asistencija u svim takmičenjima. Srbin je glavna karika Ajaksovog tima koji je bez pardona plesao u domu svetskog klupskog šampiona.  Postao je tek drugi igrač u istoriji Ajaksa  koji je postigao bar šest golova u Ligi šampiona i to nakon legendarnog Finca Litmanena koji je to činio 1995. i 1996. godine. Umetnik! 

 

 

 

 

(VIDEO) ČAROBNJAK TADIĆ SKINUO KRUNU "KRALJU" i odveo Ajaks gde nije bio od 2003. godine!

(VIDEO) BOMBAAAAAAA! Dušan Tadić NOKAUTIRAO Real Madrid!

(VIDEO/FOTO) NIKO KAO DUŠAN TADIĆ! Samo je Srbin OVO uradio u Ligi šampiona ove sezone!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija