• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

16:25

SVE JE JASNO! Tadićev agent otkrio tajnu Srbinovog uspeha!

Fudbal

SVE JE JASNO! Tadićev agent otkrio tajnu Srbinovog uspeha!

Podeli vest

Dušan Tadić je čovek o kojem priča Evropa! Srbin je razbio Real, a njegov agent Milan Malenović otkrio je neke zanimljive detalje o svim klijentu

- Neverovatan meč, i Dušanov i cele ekipe. Nikada u životu neće zaboraviti ovaj duel. Sreli smo se u hotelu, bio je veoma srećan i opušten. Dušan je veoma pametan, inteligentan i lako je sarađivati sa njim. Nema arogancije kod njega. Može da priča o fudbalu po ceo dan i jedanog dana će sigurno biti trener - poručio je Tadićev agent Milan Malenović za medeije u Italiji. 

On dodaje da se Srbin odlično oseća u Ajaksu.

- On se odlično snašao sa Ajaksovim stilom. Pokazuje klasu na različitim pozicijama i Ajaks je pravi korak u njegovoj karijeri - rekao je on.

Za kraj, Malenović je otkrio nešto više nego zanimljivo.

- Ko zna možda će igrati u Seriji A u budućnosti. Hteli su ga prošlog leta i prošle jeseni, ali probali su da ga dovedu kada je bio igrač Sautemptona - dodaje Tadićev agent. 

NISAM SLUČAJNO DUŠANU DAO DESETKU! PIKSI diže Tadića U NEBESA, ovo ne NE VIĐA svaki dan!

KAKAV DRIBLING, KAKAV GOL! Legendarni holandski fudbaler SKIDA KAPU TADIĆU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija