• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2019

07:01

(VIDEO) "Italijanski posao" i nova mladost "dedice" Ronalda! VOLELI GA ILI NE, JEDNOSTAVNO JE NAJBOLJI!

Fudbal

(VIDEO) "Italijanski posao" i nova mladost "dedice" Ronalda! VOLELI GA ILI NE, JEDNOSTAVNO JE NAJBOLJI!

Podeli vest

Doneo je četiri trofeja Lige šampiona madridskom Realu, a onda krenuo put Italije da veliku radost priredi torinskom Juventusu. Mnogi su ga osuđivali, govorili da je prošlo njegovo vreme, ali kako kaže ona poznata poslovica - "Ko se zadnji smeje..."

Ekipa Juventusa doživela je debakl u Madridu kada su "jorgandžije" u svega par minuta odradile posao i naterale mnoge u "staroj dami" da se zapitaju da li je dolazak Ronalda i 100 miliona evra uloženo u njega bilo opravdano. Uplašili su se i navijači torinskog velikana da će sezona velikih očekivanja vrlo lako ostati samo to.

ZBOG OVOGA ME JUVE KUPIO! Ronaldo uništio Atletiko, ko je sledeći?

Kritikovan je bio i Portugalac. Nakon što mu je izmakla nagrada za najboljeg fudbalera planete (koja je otišla u ruke njegovom bivšem saigraču Luki Modriću) glasno se čulo da je vreme "matorca Ronalda" prošlo, da nema više onog elana koji je kod njega postojao, da je Kristijano jednostavno "provaljen".

Foto: reuters

Strpljivo je čekao iskusni ofanzivac priliku da svima (ponovo) pokaže da je najbolji. Motivisan je istrčao na "Alijanc stadion" i spakovao omiljenom rivalu tri gola (od ukupno 25, koliko im je dao u karijeri) za prolaz "bjankonera" među osam najbolji u Evropi. 

Foto: AP photo/tanjug

Uvlačio se pod kožu čuvarima. Učinio je da odbrana "jorgandžija" pored njega izgleda nedoraslo. Taj "dedica" maltretirao je igrače Atletika koji su samo nemoćno pratili svaki njegov potez. Pokazao je da je ovo bilo upravo ono zbog čega je došao, taj "Italijanski posao". Udarao je glavom, nogom, ma čime god je stigao samo da bi pokazao da njegovo vreme nije prošlo - ovo je njegovo vreme.

Titulu u Italiji prakticno je već "rezervisao", a prvu stanicu ka "ušatom" peharu uspešno prešao. Ovog petka će saznati narednu, kada će u svoj "Ronaldo ekspres" ukrcati Paula Dibalu i drugare te krenuti u novu avanturu, onu zbog koje je došao u Torino, ali se neće vratiti praznih šaka. U kupeu tog voza posebno mesto zauzeće i onaj srebrni "uobraženko" - trofej namenjen prvaku Evrope. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija