• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

00:20

PORTUGALCI, VI STE SLEDEĆI Maksimović ponosan na saigrače: Pokazali smo da možemo!

Fudbal

PORTUGALCI, VI STE SLEDEĆI Maksimović ponosan na saigrače: Pokazali smo da možemo!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije remizirala je sa Nemačkom 1:1 u prijateljskom meču pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a Nemanja Maksimović je spasao orlove jednim spektakularnim potezom

U 58. minutu utakmice sa gol linije izbio je loptu kada su je svi videli u mreži posle šuta Gundogana.

- Imao sam sreće. Nadao sam se da će napraviti međukorak i tako mi dati vremena da stignem da izblokiran. Što se i desilo. Srećan sam zbog toga - objasnio je Maksimović kako je sačuvao naš gol. 

Bio je zadovoljan igrom Srbije posebno posle prvog dela.

- Odigrali smo sjajno prvo poluvreme, imali smo i tada šansu da damo drugi gol  i rešimo utakmicu. U drugom delu su nas stisnuli što je logično imali su negativan rezultat. Ali, podigli smo se posle primljenog gola nismo dozvolili da izgubimo, što je vrlo bitno.

OVAKO SE IGRA ZA SRBIJU, UVEK DO KRAJA! Krstajić čestitao igračima posle remija s Nemcima!

(VIDEO) NEMCI U NEVERICI! Morate da pogledate STRAŠAN potez Maksimovića!

 

 

Remi sa pencima sigurno će podići orlovima samopouzdanje pred meč sa Portugalijom u kvalifikacijama.

- Pokazali smo sebi da možemo. U Ligi nacija je veliki broj mladih igrača iskoristilo šansu i ponovo danas. Pokazali smo da smo spremni. Želimo dobar rezultat protiv Portugala. Sazreli smo ali ne treba da se opuštamo. Imamo pet dana da se pripremimo za Portugal - poručio je Maksimović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija