• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2019

09:55

"DELIJE" I "GROBARI" PUNE KASU FSS! Kosanović neće voditi Napredak protiv crno-belih ako ne plati 50.000!

Fudbal

"DELIJE" I "GROBARI" PUNE KASU FSS! Kosanović neće voditi Napredak protiv crno-belih ako ne plati 50.000!

Podeli vest

Crvena zvezda i Partizan će platiti kaznu od po 400.000 dinara zbog upotrebe pirotehnike njihovih navijača na mečevima u poslednjih mesec dana

Disciplinska komisija FSS-a je nakon zasedanja izrekla kazne "večitima" na osnovu kojih će crveno i crno-beli platiti po 400.000 dinara, a zbog prestupa navijača na tri prvenstvene utakmice.

Zvezdi se na teret stavlja loša organizacija derbija (pirotehnika), te utakmica protiv Mladosti i Zemuna (u oba slučaja ponovljena upotreba pirotehnike), dok Partizan plaća ceh zbog navijačke pirotehnike na derbiju, vređanja trenera Radničkog Nenada Lalatovića i ubacivanje baklji na teren protiv Voždovca.

IMA POVREĐENIH! Ovo je epilog tuče pre DERBIJA!

OGLASIO SE I ZVEZDAN TERZIĆ! "Neka prestanu da glume žrtve i obmanjuju narod"!

(VIDEO) HAOS PRED KRAJ! Kad Nikoliću sevne lakat, crveno-beli pobesne!

Kažnjen je i Voždovac zbog rasističkih uvreda navijača tog kluba na utakmici sa Partizanom, prenose Novosti.  "Zmajevi" će zbog toga da uplate 150.000 dinara.

Kažnjen je i trener Napretka Milorad Kosanović sa 80.000 dinara, a njemu se na teret stavlja nesportsko ponašanje i isključenje na kup utakmici sa Partizanom. Izrečena mu je i suspenzija ukoliko do petka ne plati dug od 50.000 dinara još iz 2017. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija