• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2019

17:01 >> 18:57

(VIDEO/FOTO) SAVU SE SMRKLO U KRUŠEVCU! Nastavljen košmarni niz Partizana, visi Evropa!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) SAVU SE SMRKLO U KRUŠEVCU! Nastavljen košmarni niz Partizana, visi Evropa!

Podeli vest

Želeće što pre Savo Milošević da zaboravi debi na klupi Partizana, jer su crno-beli poraženi u Kruševcu od Napretka rezultatom 1:0

Agonija crno-beli se nastavlja, bio je ovo četvrti poraz u nizu, pa su nakon 28. kola četvrti na tabeli Superlige sa 51 bodom, imaju dva manje od trećeplasiranog Čukaričkog.

Ništa novo u Partizanu nismo videli osim trenera. Očekivali su navijači šok terapiju, dolaskom Miloševića, ali su ih šokirali "čarapani", koji su do tri boda stigli pogotkom Đorića u 18. minutu utakmice. Istina, nije Savo ništa mogao da promeni za samo dva dana, ali to "grobare" ne zanima, pa se sa tribina osim "Uprava napolje" čulo i "Savo odlazi"!

Crno-belima se inicijativa nije isplatila, domaćin je poveo u prvom delu utakmice i odoleo do kraja meča. Gol za Napredak postigao je Đorić i to na asistenciju Aksentijevića, koji je odradio najveći deo posla, video saigrača a ovaj matirao Stojkovića. 

Moglo je vođstvo da bude i ubedljivije. Samo nekoliko minuta kasnije, Stojkovićeva mreža se još jednom zatresla. Endiaje je pobegao Partizanovim štoperima, izbio sam ispred golmana crno-belih, ali je pomoćni sudija prekinuo tu akciju zbog ofsajda. 

Do kraja poluvremena crno-beli su imali inicijativu, nekoliko šansi preko Rikarda i Pantića, ali do pogotka nisu mogli.

Na startu drugog dela utakmice opet je sudija bio u centru pažnje. Pantić je poslao projektil, zatresla se prečka, ali i da je bio pogodak bio bi poništen, ali je sudija pokazao ofsajd i čini se pogrešio.

Nekoliko minuta kasnije opet je Partizan prokocako šansu da se vrati u život. Pao je Tošić u kaznenom prostoru domaćina, arbitar je pokazao na belu tačku. Rikardo je uzeo loptu, međutim njegov šut pročitao je sjajni golman Napretka Petrović i sačuvao svoj gol.

Minut kasnije štoper Petrović je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali sudija to nije video, pa su bile uzaludne molbe crno-belih koji su tražili penal. Do kraja utakmice gosti su opsedali gol Napretka, ali je domaćin odoleo i sačuvao pobedu. 

 

NAPREDAK - PARTIZAN 1:0 (1:0)


Strelac: Đorić u 18. minutu.
Stadion: FK Mladost. Sudija: Novica Anđelovski. 

NAPREDAK: Ni. Petrović, Aksentijević, Veškovac, Ostojić, Marinković, Eskić, Đorić, Endiaje, Alivodić, Ivanović, Ne. Petrović.

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Ostojić, Valijente, N.G. Miletić (od 31. Urošević), Šćekić, Smiljanić, Pantić, Tošić, Rikardo, Nikolić.

Foto: Starsportphoto©

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj, pobeda Napretka 1:0

95. minut - Petrović briljira, odbranio je i udarac Saše Ilića!

90. minut - Igraće se još četiri minuta u Kruševcu!

84. minut - Novi udarac Rikarda Gomeša, ali Petrović odličan na golu. Opet je sačuvao Napredak i biće junak Kruševljana ako domaćin sačuva prednost.

77. minut - Deseti korner za Partizan. Dobar centaršut, ali i dobra reakcija poslednje linije "čarapana".

75. minut - Slobodan udarac za Partizan, ali Pantić sa oko 20metara pogaša samo živi zid.

74. minut - Veliki protisak Partizana, pletu mrežu crno-beli oko gola Napretka, ali domaćin i dalje odoleva.

Foto: Starsportphoto

 

70. minut - Šansa za crno-bele! Nikolić je šutirao, ali je Veškovac odlično uklizao i samo korner za Beograđane.

62. minut - Žuti karton dobio je Đorić.

60. minut - Udarila je lepta u ruku Petrovića, crno-beli su tražili penal, ali tako nije mislio i sudija Anđelovski.

58. minut - Nema promene rezultata, ostaje 1:0! Rikardo je šutirao sa bele tačke, ali ga je Petrović pročitao i zaustavio njegov šut! 

57. minut - Penal za Partizan, pao je Tošić!

52. minut - Kakav šut Pantića. Projektil! Ali, pogodio je prečku sa ivice kaznenog prostora, a i sudija je svirao ofsajd. Mada, čini se da nije bio.

48. minut - Panika u šesnaestercu crno-belih, ali su štoperi Partizana uspeli su da otklone opasnost. Nema promene rezultata.

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme

40+8 - Auuuu...kakva je ovo šansa bila za Partizan. Valijente je vratio loptu u peterac za Rikarda, ali je on sa samo nekoliko metara poslao loptu pored gola.

45. minut - Umalo 1:1. Šutirao je Danilo Pantić sa desetak metara od gola, ali loše i  propustio proliku da vrati svoj tim u igru.  Bila je ovo odlična šansa.

44. minut - Crno-beli imaju loptu u posedu, ali ne uspevaju ozbiljnije da priprete "čarapanima".

40. minut - Eskić pravi faul na Rikardu. 

33. minut - Pokušao je Danilo Pantić sa nekih 20 metara, ali je njegov pokušaj završio iznad prečke.

Foto: Starsportphoto

 



31. minut - Miletić je izašao iz igre, na terenu je Urošević.

29. minut - Nemanja Miletić se povredio, ukazana mu je pomoć, ali ne može da nastavi utakmicu. Izgleda da je u pitanju zadnja loža.

24. minut - Sjajan udarac Pantića sa oko 30 metara, ali još bolja odbrana golmana Napretka, paradom je Petrović sprečio kapitulaciju.

23. minut - Napredak je duplirao prednost, ali je sudija poništio pogodak Endiajea zbog ofsajda, koji inače nije bio. Pobesneo je na klupi trener Napretka, ali sudija ostaje pri odluci. 

Foto: Youtube printscreeen

 

18. minut - GOL! Vodi Napredak golom Ivana Đorića! Veliki deo posla odradio je Aksentijević , inače bivši bek crno-belih, ušao u sredinu, uposlio  Đorića, koji je sa oko 17 metara matirao Stojkovića za vođstvo "čarapana".

17. minut - Dve prilike za crno-bele. Vulićević je ubacio loptu u peterac domaćina, ali Rikardo je loše zahvatio loptu glavom. Samo nekoliko sekundi kasnije šutirao je Smiljanić sa velike udaljenosti, ali je Petrović bio na pravom mestu.

15. minut - Ako ste se tak uključili u prenos, ništa niste propustili. Bez pravih šansi na obe strane.

10. minut - Eskić je pokušao da ubaci loptu u kazneni prostor crno-belih, ali je Valijente bio na pravom mestu, sjajno uklizao i poremetio mu planove.

7. minut - Prvi korner za Napredak. Ništa od šanse da domaćin pripreti iz prekida, lako su se crno-beli odbranili.

Foto: Starsportphoto

Savo Milošević

- Uprava, napolje, uprava, napolje! - grmi sa tribina u Kruševcu.

3. minut - Stojković na testu. Aksentijević je poslao centaršut u kazneni prostor Partizana, ali je golman crno-belih bio na mestu.

1. minut - Počela je utakmica!

Napredak ne zna za pobedu deset utakmica, od 24. novembra,  dok je Partizan bez trijumfa u četiri poslednja kola.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

MA MOŽE JEDNO PET PENALA. MOŽDA I OSVOJE KOJI BOD.

Ivan

pre 5 godina

Savo sta je trebalo bruka se sa polupismeni fudbalerima koja igra deca bolje sutiraju penal a odbrana igra pocetnicka amateri i sad sta tu trazi Sava igračima nije potreban trener sami nek se pripremaju za nece dogovore nek sami prave igru kapiten i niko vise

Padeži

pre 5 godina

" Savu se..." ? Koji ti je to padež, matere ti. U koje si ti škole išao? Ne mogu da se uzdržim, Jebem ti i oca i mater i svu ostalu familiju, toliko si me izludeo/la. Teraj se.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija