• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.04.2019

13:55

TEŽAK UDARAC ZA JUVENTUS! Moraće crno-beli na Tadića žestoko oslabljeni!

Fudbal

TEŽAK UDARAC ZA JUVENTUS! Moraće crno-beli na Tadića žestoko oslabljeni!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo teško će se oporaviti od povrede do prvog meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Ajaksa, izjavio je trener Masimilijano Alegri

Ronaldo je povredio ložu u meču reprezentacija Portugalije i Srbije (1:1) u kvalifikacijama za EURO 2020, kada je morao da napusti teren posle pola sata, a naknadnim pregledima utvrđeno je da ga čeka pauza od najmanje dve nedelje.

- Današnji pregledi pokazali su da je stanje mnogo bolje. Preostalo je još devet dana, ima vremena za konačnu odluku. Moramo da budemo oprezni. Nadam se da će biti spreman za Ajaks, ali biće teško -  rekao je Alegri za italijanske medije.

RONALDO U BARSELONI! Portugalac hitno otputovao u Španiju!

KAKO JE KRISTIJANO PROŠAO PROTIV SRBIJE? Ronaldo neće ispuniti Tadićevu "želju"!

Dobra vest za Alegrija je da su Daglas Kosta i Sami Kedira spremni nakon povreda, a uskoro će i Huan Kvadrado.

Prvi meč između Ajaksa, srpskog reprezentativca Dušana Tadića i Juventusa igra se 10. aprila u Amsterdamu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija