• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.04.2019

16:19

SAVO NAJAVIO NOVO POJAČANJE! Psiholog stiže u Partizan!

Fudbal

SAVO NAJAVIO NOVO POJAČANJE! Psiholog stiže u Partizan!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević uoči utakmice 29. kola Superlige protiv Čukaričkog smatra da se njegova ekipa, sem u rezultatskoj, nalazi u psihološkoj krizi i najavio je angažovanje psihologa

- Pristisak postoji uvek i normalan je u klubu kao što je Partizan. Najveći problem je što je iz rezultaske krize proizašla psihološka. Nama u ovom trenutku najviše može da pomogne nekoliko dobrih rezultata - rekao je MIlošević.

On je najavio pojačanje.

- Planiram dovođenje psihologa u tim, ali ne očekujem da on reši sve probleme Partizana. Več od sledeće nedelje ćemo ga angažovati. Voleo bih da ceo pritisak navijača i medija bude na meni, da rasteretim ekipu na terenu - rekao je on.

AGONIJA! Navijačima Partizana se PLAČE kada POGLEDAJU OVU TABELU!

Kada je u pitanju duel protiv Čukaričkog Milošević je istakao nda očekujem drugačiji emč nego u Kruševcu, pre svega jer se igra na domaćem terenu.

- Susrešćemo se sa ekipom koja u ovom trenutku ima sve što mi nemamo. Čukarički je klub koji ima mir, funkcionišu kao privatan klub, dobro organizovan. Imaju zadovoljnu ekipu, sve one stvari koje mi treba da popravimo. Nemamo prostora za kukanje. Prihvatio sam se posla, znao sam da će biti jako teško, ali znam da ova ekipa može bolje. Nadam se da ćemo krenuti od sutra, jer pobeda protiv jedne takve ekipe može da bude inicijalna kapisla - objasnio je Milošević.

Milošević je rekao i kakvoj se atmosferi nada na debiju u Humskoj.

- Poslednjih puta sam na stadionu Partizana bio kad sam dodeljivao pehare kao funkcioner FSS. Bio je pozitivno, nadam se da će i sutra biti neka slična atmosfera - zaključio je Milošević.

Meč između Partizana i Čukaričkog igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

ČOVA ANGAŽUJE PSIHOLOGA? JEL TAJ PARTIZAN NEKO SPECIJALNI ODELENJE U LAZI? MALO JE JEDAN PSIHOLOG.

Stršljen

pre 4 godine

On ga doveo za sebe samo bi morao da bude KONZILIJUM.

bushner

pre 5 godina

SAVO, igracima je potreban OPORAVAK i ODMOR od Filipovicevih treninga od nekoliko dana, igraci su iscrpljeni, potroseni na trninzima ( iscedjeni kao limun) i imaju teske noge (dusa im je u nosu, trebaju im dve boce kiseonika na ledjima)..........igraci nemaju eksplozivnost, igraci su kruti, dribling i situacione prilike na terenu su zbog toga lose....

branko1

pre 5 godina

Dobar potez ako ga je doveo za sebe(Svi znaju njegovu porodičnu situaciju),ili za ljude koji su njega doveli za trenera Igračima nije potreban psiholog nego dobar,iskusan,i autoritativan trener koji će ih dobro trenirati,izabrati dobru taktiku,uvežbati I ,sa dobrim igračima koje već ima, pobeđivati.Ako to ne urade neće im pomoći ni psiholog I psihijatar ,a ni cela bolnica "Guberevac"

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija