• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2019

21:56

(VIDEO/FOTO) KOSOVO - NEMA PREDAJE! BRAĆO, HVALA VAM! Slovaci i Česi poslali Srbima moćnu poruku!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) KOSOVO - NEMA PREDAJE! BRAĆO, HVALA VAM! Slovaci i Česi poslali Srbima moćnu poruku!

Podeli vest

Slovački i češki navijači oduševili su srpski narod tokom vikenda neverovatnim potezom. Pružili su podršku Srbiji u borbi za očuvanje Kosova

Na tribini sa navijačima Slovana iz Bratislave protiv Zemplina razvijena je "šetalica" sa stihovima pesme Beogradskog sindikata "Dogodine u Prizrenu".

- Zato dobro slušaj sine i najgorem se prašta, al za otadžbinu gine, Kosmet večna zemlja naša.

To nije sve. Navijači Slovana iz Libereca su pre meča sa Jablonecom defilovali gradom sa zastavom: "Kosovo - nema predaje".

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Od srca hvala češkim i slovačkim navijačima na podršci Srbiji oko KiM. Trudićemo se da ne ukaljamo obraz, uprkos konstantnim pritiscima, ali i da ničije dete ne grnemo u rat, sukobe i nova stradanja. Borićemo se za istinu, jer je ona jedina važna kako bi svet razumeo koliko je teška situacija u kojoj Srbija svakodnvno brine za svoj narod na KiM.

Ljubo

pre 5 godina

Dali je ovo video nas ministar odbrane Vulin ,..smesan je u ulozi nekog Srbina ,i sa zadnjim misljenjem prema Kosovu , ipak je on veliki Jugosloven ,zbog kojih je Kosovo i Metohija ovde gde je .

DtWgM

pre 5 godina

O Kosovu izgleda vise brinu svi nego srpski predsednik koji bi da ga razgranici.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija