• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2019

15:03

U ELEMENTU! Lalatović pred derbi nahvalio Zvezdu: Najveći klub u Evropi!

Fudbal

U ELEMENTU! Lalatović pred derbi nahvalio Zvezdu: Najveći klub u Evropi!

Podeli vest

Derbi meč 31. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog igra se u subotu (18.00) na "Markani" a trener gostiju Nenad Lalatović bio je u elementu

- Očekuje nas prelepa utakmica. Crvena zvezda je prvak Srbije, učesnik Lige šampiona, a o njihovoj snazi najbolje govori to što su pobedili Liverpul. O našoj snazi nama govori to što smo u 30 utakmica doživeli jedan poraz i zbog toga nas očekuje pravi derbi. Drago mi je što derbi konačno nije samo Zvezda - Partizan, nego i Zvezda - Radnički - rekao je Lalatović, a prenosi "Mondo".

PRED RADNIČKI! Milojević: Ovo je novo prvenstvo, igramo protiv drugog, to je NAJVEĆI MOTIV!

On ne želi da njegovi igrači osećaju pritisak.

Hoću da pokažu celoj Srbiji koliko vrede. Ovo su najbolji igrači koje sam trenirao i šta god se desi - moje mišljenje o njima se neće promeniti. Zvezda je za mene lično najveći klub u Evropi i ne možete da pretite njima kada igraju pred svojom publikom, takođe jednom od najboljih u Evropi i svetu.

Lalatović je nastavio da hvali Crvenu zvezdu.

- Videli smo da možemo da igramo protiv njih, koliko god da su jači. Oni su doveli Marina jednog od najboljih igrača u Evropi. Imaju neke svoje mane, nismo opterećeni prvim mestom, a oni moraju da budu. Crvena zvezda, bar po kvalitetu, mora da bude prva. Mi taj pritisak nemamo, ali idemo da vidimo koliko možemo i da im se suprotstavimo na najbolji mogući način - zaključio je Lalatović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17