• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

13.04.2019

14:36

RASIZAM U ENGLESKOJ! Arsenal pokrenuo postupak nakon uvreda na račun štopera Napolija!

Fudbal

RASIZAM U ENGLESKOJ! Arsenal pokrenuo postupak nakon uvreda na račun štopera Napolija!

Podeli vest

Fudbalski klub Arsenal pokrenuo je istragu povodom uvreda na rasnoj osnovi koje je doživeo igrač Napolija Kalidu Kulibali tokom utakmice u četvrtfinalu Lige Evropa u Londonu

Arsenal je na svom terenu pobedio Napoli sa 2:0, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evropa. Na društvenim mrežama pojavo se video snimak na kome se čuje kako jedan navijač upućuje rasističke uvrede senegalskom fudbaleru.  

(FOTO) SRBI UVEK U VRHU! Naš reprezentativac u idealnom timu Lige Evrope!

Kako su preneli britanski mediji, uprava Arsenala osudila je uvrede i pokrenula istragu. Arsenal takve navijače ne želi na stadionu, a onima koji su vređali fudbalera na rasnoj osnovi, biće zabranjen ulaz na stadion. 


Kulibalija su na rasnoj osnovi vređali i u Italiji, navijači Intera, tokom prvenstvene utakmice u decembru.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija