• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

22:54 >> 22:42

(VIDEO) NAŠ JE TADIĆ BOLJI OD RONALDA! Dušan "Silni" komandovao - IDEMO U POLUFINALE! Barsa overila Junajted!

Fudbal

(VIDEO) NAŠ JE TADIĆ BOLJI OD RONALDA! Dušan "Silni" komandovao - IDEMO U POLUFINALE! Barsa overila Junajted!

Podeli vest

Fudbaleri Ajaksa napravili su veliku senzaciju u Torinu! Ekipa našeg Dušana Tadića savladala je Juventus sa 2:1 i plasirala se u polufinale, dok je Barselona vrlo lako izašla na kraj sa Mančester junajtedom i na "Nou Kampu" došla do ubedljivihih 3:0

 

Senzacija u Torinu! Nakon što su uspeli da eliminišu trostrukog uzastopnog šampiona Evrope, pokazali su da magično veče u Madridu nije bilo sasvim slučajno. Dugo se čekala ovakva igra "kopljanika" koji igraju sezonu za pamćenje.

Poveo je Juventus golom Kristijana Ronalda u 28. minutu, ali nije se dugo čekalo na odgovor gostiju. Već u 34. Van der Bek sjajnim šutem donosi izjednačenje ekipi iz Amsterdama. Tada je počeo pravi spektakl na "Alijanc stadionu".

Gosti su pretili iz svih mogućih oružja, zaista su bili bolji rival. Uspeli su da neutrališu Ronalda bez koga domaćin teško da je mogao išta da učini.U 67. minutu sjajni Matijas de Liht skočio je preko dvojice čuvara i najavio veliko slavlje gostiju. Mogao je Ajaks i do ubedljivije pobede da su David Neres i Hakim Zijeh bili precizniji.

Fudbaleri Barselone vrlo lako su overili plasman u polufinale. Nakon 1:0 u Engleskoj uspeli su da na svom terenu i više nego ubedljivom igrom dođu do 3:0. 

Sjajnu partiju pružio je Lionel Mesi na čijim "krilima" je katalonski tim ostvario plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi. Pogađao je Argentinac u 16. i 20. minutu i tako svega 360 sekundi rešio svaku dilemu oko prvog polufinaliste.

Junajted je najbolju priliku imao u prvom napadu, kada je Markus Rašford pogodio prečku i od tog momenta kao da je sve palo u vodu. Do kraja meča gol je uspeo da pogodi i Filipe Kutinjo u 61. minutu i tako overi prolaz svog tima.

Ajaks sada čeka boljeg iz duela Mančester sitija i Totenhema, dok će Barselona na megdan Liverpulu ili Portu.

 

JUVENTUS - AJAKS 1:2

Ronaldo u 28. minutu za Juventus - Van der Bek u 34. i De Liht u 68. minutu za Ajaks

Stadion: Alijanc stadion, Sudija: Klemon Turpan (Francuska)

Juventus: Ščensni - De Šiljo (od 64. Kanselo), Bonući, Rugani, Aleks Sandro - Džan, Pjanić, Matuidi - Bernardeski - Dibala (od 46. Ken), Ronaldo.
Ajaks: Onana - Feltman, Blind, De Liht, Mazraui (od 11. Singraven (od 82. Magaljan)) - Šene, Van de Bek, De Jong - Zijeh, Tadić, Neres. 

BARSELONA - MANČESTER JUNAJTED 3:0

Mesi u 16. i 20. i Filipe Kutinjo u 61. minutu za Barselonu

Stadion: Nou Kamp, Sudija: Feliks Brih (Nemačka)

Barselona: Ter Štegen - Serđi Roberto (od 71. Semedo), Pike, Lengle, Alba - Rakitić, Buksets, Artur (od 75. Arturo Vidal) - Mesi, Suarez, Kutinjo.
Mančester Junajted: De Hea - Džons, Lindelef, Smoling, Jang - Mektomini, Fred, Pogba - Lingard, Rašford (od 73. Lukaku), Marsijal (od 65. Dalot).

KRAJ! AJAKS I BARSELONA SU U POLUFINALU!

80.minut - Ništa od 3:1, obio je ofsajd.

80. minut - Gol je postigao Zijeh, ali sudija će morati da proveri VAR snimak, sumnja se na ofsajd poziciju.

76. minut - Ken je mogao da izjednači rezultat, ali je zakasnio na centaršut.

74. minut - Kakav promašaj Neresa! Bio je sam na nekih sedam metara od gola, ali je loše zahvatio loptu!

71. minut - Mogao je Ajaks da dokrajči rivala, ali je ovaj put Zijeh šutirao pored gola.

68. minut - GOOOOOOOL, VODI AJAKS! Matijas de Liht za vođstvo, "kopljanici" pred iznenađenjem u Torinu!

63. minut - Miralem Pjanić spašava Juventus! Tadić je pokušao da proigra Zijeha koji bi samo trebalo da gurne loptu u praznu mrežu, ali Bosanac u poslednjem momentu reaguje.

62. minut - Velika prilika za Juventus, pokušao je Ken, ali pored gola.

61. minut - GOOOOL! 3:0 ZA BARSELONU! Strelac je Filipe Kutinjo! Sve je gotovo u Španiji!

58. minut - Kakav šut Van der Beka i još jedna sjajan odbrana Ščešnog! Ajaks ima veliku inicijativu u ovim momentima!

53. minut - Šta je sada odbranio Vojčeh Šćešni! Zijeh je imao šansu da dovede Ajaks na korak do polufinala, ali mu je šut odbranio Poljak!

52. minut - Umalo da Mesi postigne svoj treći gol na međutim njegov šut je bio izblokiran.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Masimilijano Alegri odmah na startu menja Paula Dibalu zbog povrede, a u igri je mladi Mojs Kean.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Igra se sve iz početka u Torinu, Barselona u Španiji overila plasman u polufinale.

42. minut - Pokušava Ivan Rakitić, ali je ostao kratak. Ostaje 2:0.

39. minut - Tražili su penal fudbaleri Juventusa, pao je Čan, ali je odličnu procenu imao sudija Turpan. Na snimku se moglo videti da nije bilo elemenata za najstrožu kaznu.

34. minut - GOOOOOL, 1:1! Van der Bek donosi izjednačenje gostima iz Amsterdama! Sada smo opet na početku!

28. minut - GOOOOOL U TORINU! Ko drugi nego Ronaldo! 1:0 za Juventus!

22. minut - Pokušava Paulo Dibala, ali brani Onana.

21. minut - Velika prilika za Ajaks, probao je Neres, ali su u poslednjem momentu blokirali njegov šut odbrambeni igrači Juventusa.

20. minut - GOOOOOOL! Barsa završava posao, ponovo Mesi!

16. minut - GOOOOOL! Barselona vodi sa 1:0, Mesi je strelac!

12. minut - Sudija Feliks Brih svirao je penal za Barselonu, ali je nakon pregledanog VAR snimka odlučio da poništi odluku.

11. minut - Povredio se bek Ajaksa, Naser Mazroui, umesto njega ne terenu je Dejli Singraven.

5. minut - Umalo da vidimo jedan od najbizarnijih golova ove sezone. Golman Ajaksa Onana u nameri da ispuca loptu pogodio je Emrea Čana, a lopta se od Nemca odbila i zamalo ušla u gol.

1. minut - Umalo šok odmah na startu meča u Barseloni. Markus Rašford pogodio je prečku! Malo je nedostajalo da Junajted dođe do prednosti.

1. minut - Odmah na startu meča u Torinu, Ronaldo je završio na travi nakon sudara sa jednim fudbalerom Ajaksa, ali je Portugalac prošao bez posledica.

1. minut - Utakmice u Italiji i Španiji su upravo počele!

20.50 - Nema sumnje čega se prisećaju legende Junajteda. Naravno, čuvenog finala iz 1999. godine, kada su baš na "Nou Kampu" protiv Bajerna iz Minhena koji su rešili u svoju korist sa 2:1.

 

 

20.36 - Spremni su i Lionel Mesi i drugari za odbranu stečen vođstva u Engleskoj:

 

 

20.33 - Nakon 20 godina, Ser Aleks Ferguson se vratio na "Nou Kamp". Možda njegov jubilej večeras bude taličan po Junajted.

 

 

20.31 - Dušan Tadić i njegovi saigrači spremni su za spektakl:

 

 

20.24 - Spremni su i fudbaleri Mančester junajteda, na čelu sa Polom Pogbom:

 

 

20.21 - Ovako je izgledao dolazak Kristijana Ronalda i saigrača na stadion:

 

 

20.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš mečevima Lige šampiona između Juventusa i Ajaksa, odnosno Barselone i Mančester junajteda. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Italije i Španije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija