• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

19:54

(VIDEO) NIŠTA DRUGO NIJE NI DOLAZILO U OBZIR! Milenković pokušao da pokvari slavlje, ali je Juventus (ipak) šampion Italije!

Fudbal

(VIDEO) NIŠTA DRUGO NIJE NI DOLAZILO U OBZIR! Milenković pokušao da pokvari slavlje, ali je Juventus (ipak) šampion Italije!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa pobedili su Fiorentinu u 33. kolu Serije A sa 2:1 i tako postali prvaci Italije po 35. put u istoriji kluba. Naš Nikola Milenković postigao je vodeći gol za goste, ali to nije bilo dovoljno za iznenađenje

Ekipa Masimilijana Alegrija uspela je po osmi put vezano da postane šampion na "čizmi" i tako zaokruži totalnu dominaciju u svojoj državi. Naravno, kao i svake sezone, navijači su očekivali evropski uspeh, ali sigurno da nemaju ništa protiv novog Skudeta.

(VIDEO) SRBIN ODLAŽE JUVENTUSOVO ŠAMPIONSKO SLAVLJE! Milenković pogodio u Torinu!

Počeli su loše domaći jer je već u šestom minutu bilo 0:1 kada se posle gužve u šesnaestercu odlično snašao naš reprezentativac Nikola Milenković i gostima iz Firence doneo prednost u Torinu.

Ipak, da slavlje navijača ne bude odloženo za naredni duel pobrinuo se Alek Sandro koji je pogodio u 37. minutu, a totalni preokret doneo je golman German Pazelja od koga se lopta odbila i završila u mreži svog tima.

Juventus je na ovaj način došao do 35. titule prvaka Italije i pokazao zašto je trenutno najdominantniji klub na "čizmi".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija