• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

29.04.2019

17:11

NIŠLIJE SU ISPUNILE SVOJ CILJ! Lalatović izvodi kombinovani tim protiv Proletera!

Fudbal

NIŠLIJE SU ISPUNILE SVOJ CILJ! Lalatović izvodi kombinovani tim protiv Proletera!

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Proletera ide na pobedu, iako je primarni cilj ekipe za ovu sezonu ispunjen

- Ovo je plej-of i svaka utakmica u gostima je veoma neugodna. Ipak, ono što je bitno za naš klub i za naše navijače je da smo mi već osigurali nastup u Evropi, šta god da uradimo  do kraja prvenstva. Kada sam došao ove letos meni je postavljen cilj da izvedem ekipu na evropsku scenu i mogu da kažem da sam ja kao trener taj zadatak ispunio - rekao je Lalatović.

JEDINSTVO, KARAKTER I BORBENI DUH "ORLOVA"! Krstajić: Plasman na Evropsko prvenstvo za kontinuitet!

U premijernoj utakmici 34. kola Super lige Srbije fudbaleri Radničkog u utorak od 18 časova gostuju novosadskom Proleteru.


- Čitave sezone su davali svoj maksimum, a Radnički ove sezone zaista beleži fenomenalne rezultate. I zbog svega toga mi u Novi Sadu idemo rasterećeni. Nemamo imperativ da nešto moramo da drhtimo pred ovaj meč, želimo pobedu i daćemo sve od sebe da do nje i dođemo - rekao je on.

Foto: Starsportphoto

Niški tim čvrsto drži drugu poziciju na tabeli sa 42 boda dok je Proleter na sedmom mestu sa 20 bodova manje.

- Pokušaćemo da tamo odigramo jednu lepu utakmicu, da se nametnemo na terenu i osvojimo tri boda - dodao je Lalatović.

On je rekao da zbog suspenzija ne računa na levog beka Stefana Đorđevića i štopera Đorđa Crnomarkovića, Nikola Drinčić je povređen, a Petar Grbić premoren.

TOLETOVA KONTRA! Karadžić: Vučeliću, ti si najveći grobar Partizana!

- Ovi izostanci znače da će se Taras Bondarenko vratiti na poziciju štopera, da će levi bek biti Nikola Stanković, dok će tandem zadnjih veznih činiti Riota Noma i Aleksa Jovanović - zaključio je trener Radničkog.

Osim što je pohvalio svoje igrače za uloženo zalaganje, Nenad Lalatović nije više želeo da komentariše dešavanja sa utakmice između Radničkog i Čukaričkog, koju je propustio zbog problema sa slepim crevom, zbog čega će, kako je rekao, početkom juna morati da se podvrgne hiruškoj intervenciji.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija