• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

13:12

PORUKA IGRAČA ČELSIJA! Sari MORA da ostane!

Fudbal

PORUKA IGRAČA ČELSIJA! Sari MORA da ostane!

Podeli vest

Fudbaler Čelsija David Luiz rekao je da londonski klub treba da uradi sve kako bi menadžera Mauricija Sarija zadržao u na klupi i sledeće sezone

Sari je sinoć vodio Čelsi do trofeja u Ligi Evrope u Bakuu ubedljivom pobedom u finalu protiv Arsenala 4:1, a Italijan se trenutno pominje kao prva opcija za naslednika Masimilijana Alegrija na klupi Juventusa.

- Čelsi treba da uradi sve kako bi zadržao Sarija, dobro mu ide. Odradio je odličan posao tokom sezone, iako je bilo poteškoća. Ovo je bila njegova prva sezona u Čelsiju i prva u engleskom fudbalu. Sari je fenomenalna osoba i odličan trener - rekao je Luiz, a prenose britanski mediji.

NISAM HTEO DA SLAVIM GOL PROTIV ARSENALA! Emotivno veče za Žirua!


Brazilac je istakao i da su pobedom u finalu ovu sezonu okončali na najbolji mogući način za Sarija, jer su trofej osvojili na "njegov način". 

- Čak i kada smo primili gol, nastavili smo da igramo po njegovoj filozofiji i pokušavali smo da postignemo što više golova. Bio je ovo najbolji kraj sezone za njega i Sari je to zaslužio. Na klubu je da odluči, ali ja sam srećan što je on naš trener - rekao je Luiz i dodao je je londonski tim poput porodice i da je na izgradnji takvog odnosa najviše uticaja imao italijanski stručnjak.

Sari je za nepunih godinu dana među "plavcima" završio na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige, uz poraz u finalu Liga kupa na penale od Mančester Sitija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija