• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2019

23:45

NEMA ALIBIJA, MORAMO DA SE POGLEDAMO U OGLEDALO! Ljajić jasan posle ubedljivog poraza Srbije!

Fudbal

NEMA ALIBIJA, MORAMO DA SE POGLEDAMO U OGLEDALO! Ljajić jasan posle ubedljivog poraza Srbije!

Podeli vest

Naš reprezentativac Adem Ljajić bio je utučen posle ubedljivog poraza od Ukrajine u Lavovu. Čitava selekcija "orlova" je podbacila u najvećem porazu od osamostaljenja Srbije

Srbija uopšte nije ličila na onu selekciju koja je osvojila prvo mesto u grupi Lige nacija.

ŠAMAR ZA NAUK! Selektor Krstajić preuzeo odgovornost za poraz u Lavovu!

- Osećaj je katastrofalan. Odigrali smo blago rečeno loše. Bili su bolji 90 minuta. Bili su agresivniji, imali su veću želju, pobedili su nas zasluženo. Naravno da sam bez pogovora prihvatio da igram ovu poziciju. Ali ni pozicija ni taktika ne treba da se dovode u pitanje. Mislim da mi danas nismo bili ekipa. U nekom trenutku smo dali maksimum, ali to nije bilo dovoljno. Imali su više želje i snage. Ne kažem da nismo želeli pobedu. Znali smo šta možemo od njih da očekujemo, alibi ne smemo da tražimo - rekao je Ljajić.

Uporedio je klub sa reprezentacijom, odnosno kako je doživeti ovaka poraz kada igrate za svoju državu.

- Treba da se pogledamo u ogledalo. Želju smo imali, najteže je nama. Početak je kvalifikacija, nije nam ovo trebalo. Nema tog poraza u klubu koji boli kao ovaj reprezentacije - zaključio je vezista.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija