• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

00:02

ĐOROVIĆ POSLE BRUKANJA NE DA NA IGRAČE: Ja ću platiti cenu, oni su budućnost Srbije, moramo da ih čuvamo!

Fudbal

ĐOROVIĆ POSLE BRUKANJA NE DA NA IGRAČE: Ja ću platiti cenu, oni su budućnost Srbije, moramo da ih čuvamo!

Podeli vest

Posled debakla od Nemačke 6:1, selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović stao je u odbranu svojih pulena

Nakon poraza od Austrije 2:0 i blamiranja od Nemaca, orlićima je preostalo da odigraju još jedan meč na Evropskom prvenstvu jer do naredne runde ne mogu.

Nacija razočarana

Nemojte da sumnjate da ne znamo da je ovo teško palo Srbima širom planete. Svesni smo. Ponavljam, ja sam selektirao ovu ekipu, doveo je ovde i smatram i dalje je ovo najbolje što možemo da izaberemo
Goran Đorović

- Posle kvalifikacija niko nije očekivao sve ovo. Postoji vreme za duboku analizu, teško je u ovom momentu pričati. Ja sam ekipu selektirao i doveo na Evropsko prvenstvo. Mislim da su ovi igrači budućnost našeg fudbala i da bi trebalo da ih čuvamo. Dešavaju se ovakvi porazi, pa i teži -  prenosi Mocartsport reči selektora Đorovića posle utakmice.

Na pitanje ko je onda kriv za katastrofu u Trstu, da nisu možda novinari, jer su se igrači žalili na kritike u medijima prethodnih dana, Đorović je rekao:

Nisu krivi novinari, ni javnost. Molim vas samo da zaštitite igrače, da ih poštedimo. Ako neko treba da plati cenu, to sam ja. Kritika je zaslužena, sve ćemo potanko analizirati, ali targetirajte samo mene.

(VIDEO/FOTO) HOROR SRBIJE U TRSTU! Nokaut i blamaža očajnih "orlića", Nemci nas odučili od fudbala!

Što se tiče šestice od Nemačke, Đorović je priznao da su orlići naleteli na boljeg. 

- Igrači su dali maksimum u ovom momentu, ali moramo da priznamo da smo naleteli na bolje rivale na prvenstvo. Posebno se to odnosi na Nemce. Bili su bolji u trčanju, tehnici, organizaciji igre... Znali smo kako će da igraju, ali...

Selektor Srbije je svestan koliko je nacija razočarana, jer su svi mnogo očekivali od "orlića".

- Nemojte da sumnjate da ne znamo da je ovo teško palo Srbima širom planete. Svesni smo. Ponavljam, ja sam selektirao ovu ekipu, doveo je ovde i smatram i dalje je ovo najbolje što možemo da izaberemo. Moramo da odvojimo fudbalsku igru od onoga što može da povredi, kao i od onog što može u budućnosti da obraduje - poručio je Goran Đorović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sinisa nikolic

pre 4 godine

Ne dolzi u obzir da si samo ti kriv. Nase nacionalno dostojanstvo je ponizeno nezalaganjem, nestrucnoscu, nepostovanjem grba, himne i imena Srbije....A kao,,sve bi dali za to ime...Da su se bar malo oznojili..

branko1

pre 4 godine

Bravo Siniša,sve apsolutno tačno,na žalost I tugu

miroslav moric

pre 4 godine

dali su svi pevali himnu bez zamuckivanja?drugo sudije suu oba meca bili na njihovim stranama jer smo srbi.trece talijanikao domacini sve su ucinili da se osecamo lose.mrze nas svigore glavu pobede ce biti opet nase.

joks

pre 4 godine

trener katastrofa,igraci uzas od prepotencije,trener im utuvio u glavu da su oni buducnost srbije,j...m ti takvu buducnost.djorici idi treniraj pilice.

Zoki

pre 4 godine

Oh boze sta ovaj prica, kao Krstajic kaze da su igraci dali maksimum. Pa oni neznaju dva pasa da odigraju jedan sut na gol, a centarsut to je nesto sto nisu culi za to. O kapitenu zalosno trositi reci.

Maki

pre 4 godine

Koji si ti trener,"ništa ne bih menjao"nula je velika ocena za tebe.Nenormalno je da savez da reprezentaciju čoveku koji nezna ništa o fudbalu,pregazili su te kao najvećeg neznalicu,ti si još u prošlom veku.Sramotno je kako si postavio igru sa ovom "klasom"od nabeđenih fudbalera,UŽAS!!!!!!

RINGISPIL

pre 4 godine

Fudbal treba ustavom zabraniti jer to vise nije sport.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija