• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

08:29

OBRAZI SE CRVENE! Nemci su nam održali čas fudbala, svi se utrkuju ko će preuzeti krivicu!

Fudbal

OBRAZI SE CRVENE! Nemci su nam održali čas fudbala, svi se utrkuju ko će preuzeti krivicu!

Podeli vest

Kakva šamarčina... Mlada fudbalska reprezentacija Srbije doživela je debakl od vršnjaka iz Nemačke. U drugom kolu EP, "orlići" su poraženi sa 6:1, a Saša Lukić ističe da su nam "panceri" održali čas

Selektor Đorović je krivicu preuze na sebe, a isto je uradio i Lukić.

- Teško je pričati posle ovakvog poraza. Pre svega, moram da kažem da svu odgovornost, kao jedan od najstarijih igrača i A reprezentativac, preuzimam na sebe. Teško je govoriti... Možemo samo da čestitamo Nemcima. Danas su pokazali kako se igra fudbal. Opet, ponosan sam na ovu našu ekipu, pogotovo na A reprezentativce koji su došli ovde. Dali smo sve od sebe. Ali ne znam šta se desilo. Ponavljam: prvo krećem od sebe, ljut sam na sebe, pa na sve drugo što nije valjalo - rekao je Lukić.

ŽIVKOVIĆ UTUČEN POSLE KRAHA: Teško je, nema opravdanja! Šta da kažem?

On nije znao zašto je došlo od brodoloma.

- Nema posebnog razloga. Videli ste kako Nemci igraju. Ušli smo dobro, pravili im problema po bokovima i onda iz dve naše greške primamo dva gola, tako i protiv Austrije. Sve iz naših grešaka. Prvo Račić, pa ja. To je nedopustvio. Ne znam... Mnogo mi je krivo zbog ovih momaka, znam ih sve od 10. godine, igrali smo zajedno, maštali o EP. Ne bih ni dolazio da nisam verovato da možemo da napravimo nešto veliko. Moramo da ostanemo zajedno. Ako smo bili zajedno kad smo dobijali, moramo i posle ovoga - zaključio je Lukić. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gagom

pre 4 godine

Dobro smo i prošli igrajući sa devetoricom (Jović i Radonjić "odsutni"!) protiv 11 nemačkih igrača! Plus što nemamo selektora ... Uspješno tvorzići rasturiše najbolju reprezentaciju svijeta iz 2015.g. Svaka čast ....

Amater

pre 4 godine

NAJVECI KRIVCI SU ZIVKOVIC,LUKIC,BABIC,MILINKOVIC,RADONJIC MA ODBRANA JEDNA VELIKA 0.POLA IGRACA JE IGRALA UTAKMICU A GLAVOM BILA NA MORU.OVAJ ZIVKOVIC JE NULA OD IGRACA OD KAKO JE OTISAO U BENFIKU I UZEO MILIONE I NERZUMEM SELEKTORE KOJI GA POZIVAJU U REPREZENTACIJU I JOS DA BUDE KAPITEN.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija