• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2019

15:39

FSS IMA PRVOG PIKA ZA SELEKTORA! Radomir Antić se vraća na klupu "orlova"?

Fudbal

FSS IMA PRVOG PIKA ZA SELEKTORA! Radomir Antić se vraća na klupu "orlova"?

Podeli vest

Fudbalska Srbija je na nogama... Novi selektor naše selekcije ponovo bi mogao da postane iskusni Radomir Antić (70)

Kako javljaju beogradski mediji upravo je ovaj stručnjak prvi pik čelnika Fudbalskog saveza Srbije da na klupi zameni Mladena Krstajića!

Ovo bi bio povratak legendarnog trenera pošto je našu reprezentaciju vodio od 25. avgusta 2008. do sredine septembra 2010, kada je dobio otkaz posle remija sa Slovenijom (1:1) u kvalifikacijama za EURO 2012.

IZVINJAVAMO SE, ŽAO NAM JE! Jović o debaklu: Hteli smo najbolje, mnoge stvari se nisu poklopile!

Posle rastanka sa FSS-om, Antić je vodio dva kineska kluba, Šandong i Hebei, a tokom karijere sedeo je na klupi Reala, Barslone, Atletiko Madrida...

Antić je već godinama želja navijača, a njegov povratak na mesto uspeha sigurno bi doneo neku novu energiju našem nacionalnom timu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vatro Marx

pre 4 godine

Najvecu gresku ste uradili ako ste stvarno Antica postaviti za selectora. Anticevo vrijeme je proslo vec odavno .

Ljubo

pre 4 godine

A sada bi valjao ,...pa nije valjda lud da se vrati .A i godina ima ,i samo znamo iz gluposti u glupost da idemo .Kod Srbina ti je uvek sto jednostavno kada moze komplikovano .

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59