• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2019

09:17

SRBIJA DOBIJA SELEKTORA! TUMBAKOVIĆ PRED PROMOCIJOM, suspenzija KOČI Antića!

Fudbal

SRBIJA DOBIJA SELEKTORA! TUMBAKOVIĆ PRED PROMOCIJOM, suspenzija KOČI Antića!

Podeli vest

Radomir Antić se poslednjih dana dovodio u vezu sa mestom selektora Srbije, ali po svemu sudeći će Mladena Krstajića naslediti najverovatnije Ljubiša Tumbaković

Kako piše Sportski žurnal Ljubiša Tumbaković konačan je izbor Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.

Antić jeste bio ozbiljan kandidata, zvali su ga sa Terazija, ali mu u prilopg nije išla činjenica da još nije odslužio četiri meča suspenzije zarađena za nedolično ponašanje posle meča sa Australijom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Još dve utakmice kazne su mu preostale, a kako je "orlovima" baš naredna najvažnija, protiv Portugalije u Beogradu, Antićev dolazak je stopiran.

SRBIJA U PONEDELJAK DOBIJA SELEKTORA! Samo dva kandidata u opticaju, 1. jul je dan odluke!

Isti izvor  navodi i da je FSS razmišljao i o Goranu Đoroviću, ali još pre debakla na Evropskom U21 prvenstvu, pa Slaviši Jokanoviću koji je potpisao za Al Garafu, Draganu Stojkoviću, koji ima  ugovor u Gvangdžou R&F-u, pa i Veljku Paunoviću, treneru Čikaga.

VELIKI POVRATAK NA KLUPU SRBIJE? Oglasio se i Antić!

Tumbaković je na kraju ipak bio jedino rešenje u dometu čelnika Fudbalskog saveza Srbije. Sledi razgovor dve strane oko detalja saradnje. Iskusni tručnjak je do početka juna vodio Crnu Goru, ali je smenjen pošto je odbio da vodi “sokolove” u meču protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 4 godine

Napred Tumba !!!!! Konačno šansa za dobar potez FSS

koki

pre 4 godine

Koja je razlika izmedju Tumbe i Krstajica. I Tumba je gubio od amatera na Malti sa Partizanom. Nista se tu ne dobija.

miroslav moric

pre 4 godine

tumba je na konto kosova postao selektor.to i vrabci na grani znaju.

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

katastrofa,gore nije moglo,opeeeet partizanov "srucnjak",koji ce opet da gura njihove igrace ,radi bolje prodaje

Mija

pre 4 godine

Ovo je isto kao da bolesniku od karcinoma dajete lek a njemu leka nema.....Sakrise se ovi iz saveza iza izbora selektora....

Boba NS

pre 4 godine

Pa ne bi poredio Antica i Tumbakovica. MI smo uvek u nekoj stisci umesto da napravimo pravo resenje. Pa koga je trenirao Tumbakovic molim Vas. Mogo je ladno ostati Krstajic

deksi

pre 4 godine

Ljudi nemoj te se sprdati ,koji bre Tumbaković. Pa Grčki klub je na svoju šteu raskinuo ugovor samo da ga nevide više,nemogu da se setim dal beše Aek ili Paok a možda i neko treći.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija