• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

14:32

DŽAK PARA ZA HEROJA! Salahu će cela Premijer liga gledati u leđa!

Fudbal

DŽAK PARA ZA HEROJA! Salahu će cela Premijer liga gledati u leđa!

Podeli vest

Liverpul ne želi ništa da prepusti slučaju. Napadač Liverpula Mohamed Salah mogao bi uskoro da dobije ponudu koja se ne odbija

Čelnici prvaka Evrope su pripremili bogatu ponudu za 27-godišnjeg fudbalera i ukoliko je prihvati postaće najplaćeniji igrač u Premijer ligi. 

Engleski mediji prenose da je Liverpul spreman Salahu da ponudi čak 25 miliona dolara godišnje, a više od njega zarađivali bi samo Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i Nejmar.

HVALOSPEVI ZA BUNTOVNOG FRANCUZA! Pogbi se ozbiljno šlihtaju u Junajtedu!

Interesovanje za Salaha pokazuju madridski Real i Barselona, ali je teško očekivati da će narednih godina napustiti "Enfild".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novosadjanin

pre 4 godine

Koliki je NBA biznis se vidi po tome da cak i ako se ovo ostvari, Nikola Jokic ce zaradjivati vise od njega. Naklon za obojicu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija