• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2019

09:32

MNOGO JE PATIO! Matić rešio da potpuno otvori dušu Englezima!

Fudbal

MNOGO JE PATIO! Matić rešio da potpuno otvori dušu Englezima!

Podeli vest

Nemanja Matić poneo je traku Mančester junajted! Srbin je doživeo veliku čast da bude kapiten "crvenih đavola", ali je i otkrio koliko je za njegao sezona bila bolna

- Bilo mi je zadovoljstvo što sam nosio traku protiv Intera. Nema mnogo igrača koji su nosili traku. Što se tiče budućnosti, ko zna. Menadžer mora doneti odluku o kapitenu. Šta god da odluči, mi ćemo biti srećni. Uloga kapitena jeste važna, ali mi moramo da igramo kao tim, jedna za drugog, to je najvažnije - jasan je Matić koji je priznao da je prethodna sezona bila ispod očekivane - rekao je Matić Englezima.

FIFA RANG LISTA! "Orlovi" ponovo pali!

On je dodao da je prošle sezone bilo baš teško.

Prošla sezona je bila bolna. Svaki put kada bih dolazio kući, gledao bih se u ogledalo i pitao šta sam mogao bolje da uradim. Naravno da nisam bio srećan. Neke utakmice sam dobro igrao, neke ne. To je fudbal. Ne možeš uvek biti na visokom nivou, ali sam siguran da će ove sezone biti bolje.

Matić je dodao da se dobro oseća.

- Posle dve ili tri godine, napokon sam počeo predsezonu sa timom. Fizički se dobro osećam, tako da se nadam da ću pružiti partije koje se od mene očekuju. Jedan sam od najiskusnijih u timu i probaću da vodim te momke. Ovde sam da pomognem - zaključio je Srbin.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija