• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2019

17:58

DANCI SE ČUVALI ZA ZVEZDU, ali u pobedničkom raspoloženju stižu na "Marakanu"!

Fudbal

DANCI SE ČUVALI ZA ZVEZDU, ali u pobedničkom raspoloženju stižu na "Marakanu"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Kopanhagena u utorak (20.45, Arena 1) igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a Danci su pred ovaj duel u domaćem šampionatu savladali Sonderjiske rezultatom 2:1

Gosti su od prvog minuta krenuli u šestoj brzini, pa je napadač Kopenhagena N'Doje na asistenicju Vinda ekspresno doneo prednost protivniku srpskog šampiona u drugom minutu utakmice. Bio je to njegov četvrti gol u četiri utakmice danskog prvenstva ove sezone.

Delovalo je da će napuniti mrežu rivala, ali do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, a o "lavovi" iz Kopenhagena su u nastavku kapitulirali. Domaćin, samo što se lopta zakotrljala na startu drugog dela, poravnao je rezultat na 1:1 pogotkom Jakobsena.

DANCI ZNAJU DA DOLAZE U PAKAO: Jaki su, BIĆE LUDO na "Marakani"!

ALARM U KOPENHAGENU PRED ZVEZDU! Za 4.500.000 evra dovode pojačanje iz Španije!

Ipak, nije dugo trajalo slavlje domaćih navijača. Tačnije, samo dva minuta su uživali, jer je Jens Stage koji je u igru ušao u 46. minutu već u 49. vratio prednost Kopenhagenu. Ispostavilo se i trijumf gostima, pošto do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

ZVEZDO, U KOPENHAGENU SU PADALI VELIKANI! Danci ne uteruju strah u kosti, ali... 

Kopenhagen je igrao u ovom sastavu: Gritebust, Varela, Papajanopulos, Nelson, Bengtson (od 80. Ovideo), Holse, Falk Jensen (od 46. Stage), Zeka, Fišer (od 65. Biel), Vind, N'Doje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija