• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

05.08.2019

19:10

DANCI SE NE PLAŠE IGRAČA, VEĆ NAVIJAČA ZVEZDE! Trener Kopenhagena opominje, ali veruje u svoj tim!

Fudbal

DANCI SE NE PLAŠE IGRAČA, VEĆ NAVIJAČA ZVEZDE! Trener Kopenhagena opominje, ali veruje u svoj tim!

Podeli vest

Trener fudbalskog kluba Kopenhagen Stole Solbaken rekao je da se nada da će njegova ekipa ostvariti dobar rezultat u prvoj utakmici sa Crvenom zvezdom

Ekipa Kopenhagena posle šest vezanih utakmica sa isto toliko pobede stiže na gostovanje Crvenoj zvezdi na "Marakanu".

ZVEZDO, MATIĆ SKENIRAO DANCE! Evo ko DIRIGUJE, ko je najveća snaga i kada je Kopenhagen NAJOPASNIJI!

- Radujem se izazovu i atmosferi koje su pred nama. Nikada nismo igrali u takvoj atmosferi. Mi smo jedan dobar tim, nismo 11 individualaca, već snažna ekipa, borimo se zajedno. Nadam se da možemo da odnesemo dobar rezultat kući, a bitno je samo da igramo dobro. Ne želim da nagadjam koji će biti rezultat, da li 5:0, 1:5 ili 10:0. Samo je bitno da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Solbaken na konferenciji za novinare u Beogradu.


Kopenhagen će u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" gostovati Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Ne plaši nas nijedan igrač Crvene zvezde... Oni imaju raznovrsnost u napadu, dva različita napadača, tu je i Marko Marin, imaju različita krila i moraćemo dobro da pazimo. Videćemo postavu, pa ćemo shodno tome igrati - dodao je trener Kopenhagena.

Revanš će se igrati 13. avgusta u Danskoj.  Pobednik duela između Kopenhagena i Zvezde će u baražu za Ligu šampiona igrati protiv švajcarskog kluba Jang Bojs.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija