• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

19:10

ŠVAJCARCI BESNI - POSLALI ŽALBU UEFA! Evo šta je zasmetalo ekipi Jang Bojsa!

Fudbal

ŠVAJCARCI BESNI - POSLALI ŽALBU UEFA! Evo šta je zasmetalo ekipi Jang Bojsa!

Podeli vest

Fudbalski klub Jang Bojs poslaće žalbu u UEFA nakon utakmice sa Crvenom zvezdom u Beogradu nakon koje je šampion Srbije prošao u grupnu fazu Lige šampiona

Autobus sa igračima švajcarskog šampiona sat vremena nije mogao da krene sa stadiona zbog proslave igrača i navijača crveno-belih, a prema rečima gostiju policija nije uradila ništa da bi napravila red.

(FOTO) HRVATI POTCENJUJU USPEH ZVEZDE I PRIŽELJKUJU JE U GRUPNOJ FAZI! Evo kako su mediji u regionu pisali o velikom uspehu crveno-belih!

Morali smo da čekamo sat vremena pre nego što smo krenuli sa stadiona. Policajci su samo stajali, nisu preduzeli ništa. Sve je bilo dobro do početka meča, ali preko ovakvih stvari ne možemo da pređemo - izjavio je Hanspeter Kinberger, član uprave Jang Bojsa.

Prema njegovim rečima problem je bio još u nečemu.

Morali smo da pređemo preko terena da bismo došli do naših mesta. Nismo imali čega da se plašimo niti želimo da pravimo dramu, ali čovek se zapita, UEFA je uvek dobro organizovana, kako je to moglo da se dogodi? Oficir za bezbednost UEFA rekao nam je da će sve ovo ubaciti u svoj izvštaj - dodao je Kinberger.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
auuu

pre 4 godine

vi ste nule od kluba... igracima svaka cast ali sa takvom upravom nece daleko...zato ste i ispali.

Dusan CH

pre 4 godine

Najbolje Svajcarci da komentarišu nešto za čekanje, pa kod njih kad je sudar na autoputu, oni zatvore ceo autoput na 2-3 sata, i baš ih briga.. to je procedura.. Sada nek vide kako izgleda.. Svakako im je propao dan ako nesto ne reklamiraju u toku tog dana ..

Ja

pre 4 godine

Trolino zasto onda zivis kod njih? Zasto im.peres sudove i bulje za saku franaka? Prodas veru za veceru pa pametujes.

Stevan

pre 4 godine

Pa verovatno svi znaju sta ste nam radili u Svajcarskoj i kako ste nas provocirali sa siptarima

Vatro Marx

pre 4 godine

Znate onu tko gubi ima pravi dase ljuti. Sa ponosom Spañjolski kanal deporte tdp, prikazano je sa vedrim osmehom kako Crvena Zvezda, na tenku slavi svoju pobjedu nad Bang Bojs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija