• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2019

12:57

SRAMOTA! Saigrač Sergeja Milinkovića Savića i kapiten tzv. Kosova poslao fašističku poruku na račun Srba!

Fudbal

SRAMOTA! Saigrač Sergeja Milinkovića Savića i kapiten tzv. Kosova poslao fašističku poruku na račun Srba!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije tzv. Kosova Valon Beriša reagovao je povodom hapšenja nekoliko čeških navijača u Uroševcu, kod kojih je pronađena zastava na kojoj je pisalo "Kosovo je Srbija"

Kosovska policija je uhapsila navijače iz Češke, a Beriši to nije bilo dovoljno, pa je ubrzo napisao status na Fejsbuku uz sramnu poruku da se na balkanskim terenima može samo mahati jednom zastavom.

Ispod teksta je stajala fotografija zastave Velike Albanije sa meča između Srbije i Albanije pre pet godina, koji je prekinut zbog provokacije i drona, koji je skinuo Stefan Mitrović.

Foto: pritnscreen/facebook

Post Valona Beriše

Ubrzo je ovaj post izbrisan, ali je saigrač srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića u najmanju ruku pretera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sreten

pre 4 godine

Vama je sve "takozvano", a na kraju ostanete bez teksta i svi vam smetaju i nevaljau samo vi dobri

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija