• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

23.09.2019

11:51

TUČA, NEREDI I KONAČAN PORAZ ZVEZDE! Evo kako su mediji u regionu videli 161. "večiti" derbi!

Fudbal

TUČA, NEREDI I KONAČAN PORAZ ZVEZDE! Evo kako su mediji u regionu videli 161. "večiti" derbi!

Podeli vest

Mediji iz regiona posvetili su veliku pažnju 161. večitom beogradskom derbiju i pobedi fudbalera Partizana nad Crvenom zvezdom (2:0)

Hrvatski "Indeks" prenosi da je "Partizan golčinama u završnici srušio Zvezdu u dramatičnom derbiju".

SRBIJA MORA DA ZNA - PARTIZAN JE OSTVARIO VELIKU POBEDU! Vuletić nakon derbija: Nećemo odustati, iako igramo u Superligi!

- Oba su bila atraktivna. Suma je lepo pogodio rašlje, a Tošić efektno u padu zakucao za 2:0 - navodi se u opisu utakmice.

Foto: printscreen

"Sportske novosti" akcenat su stavile i na nerede navijača, uz naslov da je "Partizan odneo pobedu".

- Osim same utakmice treba izdvojiti kako ni ovaj derbi nije prošao bez incidenta gde su se na severnoj tribini navijači Zvezde obračunali s policijom. Čitav haos trajao je nekoliko minuta, a nekoliko navijača je privedeno - ističe se.

Foto: printscreen

I "Večernji list" bavio se sukobom na severnoj tribini, što je prema njihovom mišljenju obeležilo derbi.

Crnogorske "Vijesti" donose naslov "Suma i Tošić srušili Zvezdu - Partizan konačno bolji u prvenstvu", navodeći podatak da je na to čekao 868 dana.

Portal "Kliks" iz BiH izvestio je sa derbija da je Partizan naneo prvi poraz Zvezdi u Superligi ove sezone i da je bio znatno bolji tim na utakmici u Humskoj, a "Dnevni avaz" da su "projektil Sume i Tošića doneli slavlje Partizanu u meču koji je prekidan dva puta.

Foto: printscreen

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sta kriv covek

pre 4 godine

Milojevic sto nezna nista.Pa njemu Kosanovic sastavlja tim,vrsi izmene,obojici metla.Brukaju Zvezdu.Kosanovic iz Radnickog je doktor fudbala,ovu neznalicu najuriti.Mrkelu isto,8 stranaca doveo,zasto,da se neko ogradi dobro,dovedes za sicu a prijavis 1,8 mil.i on ne igra derbi?Tu nisu cista posla.Mrs bre iz Zvezde,kada ste imali igru,protuv koga,nikad sa Milojevicem samo i srecu i Borjana.

laki

pre 4 godine

kako ti lupas. šta ti znaš o fudbalu. kriv ti je milojević sto si izgubio novac na kladionici.

Izbori 2024

Vesti

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon
Društvo

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon

Da li je psima i mačkama dozvoljen ulazak u gradski i prevoz pitanje je koje će uglavnom izazvati najviše polemike, rasprave, pa i svađe između dva "klana", podeljenih na "za" i "protiv". Iako na terenu možete videti vlasnike koji se voze sa svojim ljubimcima koji vire iz transportera ili naručja ili torbi, postoje i izdvojeni slučajevi gde vozači ne žele da ih prime u svoje vozilo.

07.05.2024

20:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija