• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Rašović

24.09.2019

09:46 >> 09:53

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! DEJAN STANKOVIĆ ZA INFORMER O SVOM FUDBALSKOM OCU: Moj Miha će pobediti rak!

Fudbal

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! DEJAN STANKOVIĆ ZA INFORMER O SVOM FUDBALSKOM OCU: Moj Miha će pobediti rak!

Podeli vest

Moj fudbalski otac Siniša Mihajlović pobediće leukemiju, uopšte ne sumnjam u to, kaže Dejan Stanković u ekskluzivnom intervjuu za Informer

S legendom srpskog fudbala razgovarali smo u Milanu tokom meča omladinaca Intera i Fiorentine, u kojem je na golu "nero-azura" stajao Dekijev sin Filip.

Stanković nam je otkrio najnovije detalje lečenja Siniše Mihajlovića, čoveka koji je krstio Filipa i kojeg Dejan zove Ćale još od vremena kad su zajedno igrali za Lacio i Inter.

Vest o bolesti Siniše Mihajlovića potresla je sve u Srbiji. Kako je on danas?

"Orlovi" nisu slabi

Imamo fenomenalnu generaciju fudbalera u reprezentaciji, ali s njima mora da se radi i oni će odgovoriti na sve zadatke


- Bio sam kod njega, videli smo se. Redovno se čujemo, Miha se drži. Kad je pre dva meseca otkrio da je bolestan, bio je to veliki šok za sve. Međutim, ako neko može da iznese tu borbu na svojim leđima i otera to zlo, može Miha.

Do kog stadijuma je stiglo njegovo lečenje?

- Odradio je prvi ciklus hemioterapije, sad je počeo drugi. Kroz koju nedelju bi opet trebalo da ga puste kući na neko vreme. Možda će njegov boravak van bolnice biti dosta kraći nego ovaj prvi jer ga čeka i treći deo lečenja. Očekujemo da sve završi krajem novembra, početkom decembra. Daće Bog da sve bude u redu. Čeka ga velika borba, ali on je rođeni fajter. Ne sumnjam da će Miha sve ovo pregrmeti, iako je mnogo teško.

Foto: informer

NIGDE BEZ SUPERUGE Dejan i Ana u Milanu

IGRAMO ZA MISTER MIHAJLOVIĆA! Fudbaler Bolonje otkrio glavni motiv tima!

(VIDEO) BOLONJA U 94. ISPUSTILA BOD! Lepotica srpskog bombardera, pa Džeko rastužio Mihu!



Koliko je Siniša jak, svedoči i njegovo pojavljivanje na klupi Bolonje u prva dva kola Serija A.

Foto: Informer

Filip i Dejan Stanković

Filip i Aleksandar budući asovi Intera

 

Sinovi Filip i Aleksandar krenuli su tvojim stopama u Interu. Filip čak brani za omladinski tim. Očekuješ li da naprave zapažene fudbalske karijere?
- Najstariji sin Stefan je ostavio fudbal, završio je gimnaziju, dok Filip i Aleksandar to dobro guraju. Zasad ide sve kako treba, bitno je da su živi i zdravi, da vole to što rade i da imaju želju. A to se uvek isplati na kraju.

- Sedeo je na klupi i protiv Verone i protiv Spala, a onda se video-pozivom uključio na poluvremenu meča protiv Breše. Tad je Bolonja okrenula sa 1:3 na 4:3, posle čega su igrači došli pred bolnicu da ga pozdrave. Miha je stvarno unikatan. Ko god je imao priliku da ga on trenira, ostao je sa otvorenim ustima i mogao je da kaže samo "vau"! Nedavno je i golman Milana i reprezentacije Italije Donaruma, kojeg je Mihajlović uveo u prvi tim kao šesnaestogodišnjaka, rekao da je plakao kao dete kad je Siniša odlazio iz kluba.

Siniša i ti ste neraskidivo povezani sa Crvenom zvezdom. Jesi li iznenađen time što je vaš bivši klub drugu godinu zaredom uspeo da se plasira u Ligu šampiona?

- Prethodne tri sezone su bile fantastične jer su crveno-beli pre Lige šampiona igrali i Ligu Evrope. To je istorijski uspeh za koji se ne može reći da je bio slučajnost. Ne, bilo je namerno, gađala se Liga šampiona i to je i ostvareno. Što se grupe tiče, Zvezdini protivnici su veoma jaki, videlo se to i u Minhenu protiv Bajerna. Ali kad se dođe na "Marakanu", totalno je drugačiji ambijent i atmosfera. To je stimulans za naše igrače. Zato verujem da će Zvezda sigurno uzeti bodove favoritima.

Pratiš li igre Partizana?

- Mogli su crno-beli i bolje protiv AZ Alkmara, kao što je rekao i Savo Milošević. Ipak, to je bila tek prva utakmica i siguran sam da će i oni imati šta da kažu u Evropi.

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

SINIŠA JE NEZAUSTAVLJIV! Miha iznenadio igrače pred utakmicu sa Romom!

(VIDEO) EKSKLUZIVNO - DEKI ZA INFORMER NAJAVLJUJE DERBI! Stanković: Mislim da ni jedni ni drugi ništa do sada nisu pokazali!



Misliš li da će reprezentacija, posle debakla u kvalifikacijama, makar kroz baraž Lige nacija uspeti da se plasira na Evropsko prvenstvo posle pune dve decenije?

- Kao da je neko bacio prokletstvo na nas posle EP 2000. godine u Holandiji i Belgiji. Sad je taj baraž jedino što nam ostaje i hvala Bogu da makar imamo tu šansu. Ipak, tek treba da se vidi s kim ćemo igrati. Imamo fenomenalnu generaciju s kojom mora da se radi i oni će odgovoriti na sve zadatke. Verujem u njih. Moramo da probamo da budemo tim, grupa koja zna da pobedi.


 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija