• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.10.2019

19:15

DRAGIŠA BINIĆ ŽESTOKO OPLEO PO PARTIZANU: Muka mi je, SUDIJE MOLE da im ne sude, Vuletić i Pantić su licemeri!

Fudbal

DRAGIŠA BINIĆ ŽESTOKO OPLEO PO PARTIZANU: Muka mi je, SUDIJE MOLE da im ne sude, Vuletić i Pantić su licemeri!

Podeli vest

Nekadašnji Komesar za regularnost takmičenja FS Dragiša Binić reagovao je na saopštenje Partizana na temu suđenja u Superligi i poručio crno-belima da prvo srede svoje dvorište

- Kao neko ko je duže vreme bio na vrlo odgovornoj funkciji u FS osećam potrebu i odgovornost da posle svega što se dešava u našem fudbalu u poslednje vreme iznesem određenja mišeljenja i zaključke. Gledao sam oba meča večitih rivala ovog vikenda preko TV ekrana i mogu da kažem je za čist penal oštećena Crvena zvezda u Kruševcu, a u Humskoj Partizan za penal koji nije postojao, ali je posle Voždovac oštećen za dva jedanaesterca koja nisu dosuđena -  istakao je Binić.

Licemeri

Pogledajte kako se ponašaju Vladimir Vuletić i Željko Pantić! Toj lažnoj propagandi nema kraja očigledno. Pa isti ti koji navodno danas pišu UEFA, sada se žale na to kako ih diskriminiše Savez, kada ih kazni UEFA pričaju kako ih diskriminiše evropska kuća fudbala. Klasični licemeri
Dragiša Binić

Kako ističe, suština je sledeća:

- Partizan je prešao sve granice dozvoljenog, odavno je iskočio van granica sportskog ponašanja i FS mora konkretnim akcijama zaštiti takmičenja.I meni je muka više da slušam te priče o navodnim greškama, a sada i žalbama UEFA. To je samo podizanje prašine i zamajavanje javnosti. Pogledajte kako se ponašaju Vladimir Vuletić i Željko Pantić! Toj lažnoj propagandi nema kraja očigledno. Pa isti ti koji navodno danas pišu UEFA, sada se žale na to kako ih diskriminiše Savez, kada ih kazni UEFA pričaju kako ih diskriminiše evropska kuća fudbala. Klasični licemeri. Oni su uvek i u svemu žrtve, nekad Saveza, nekada UEFA, samo u zavisnosti od toga koliko i na kom polju su neuspešni.

KADA TE ZOVE SRBIJA...Ilija Stolica će oduševiti navijače: Tim mora da bude ispred svih...

FORMALNA ODLUKA! VAR stiže u Superligu Srbije, poznati i sledeći koraci!

 

Binić navodi da je dovoljno samo pogledati situaciju na prethodnom večitom derbiju.

- Na derbiju se najprizemnije vređa predsednik FS i predsednik države Vučić. Upitan da to prokomentariše, prvi čovek FK Partizan kaže "pa tu su navijači, to je normalna stvar koja se dešava na tribinama"!? I šta on time postiže? Na taj način indirektno poziva navijače da nastave sa uvredama i vređanjima, ohrabruje govor mržnje na tribinama i to ne samo na adresu predsednika FS već i predsednika države. A šta su činjenice? Da je Partizan već treću godinu u nizu nema tim koji je konkurentan za titulu, kao ni rukovodstvo sposobno da napravi takvu ekipu. Gde su sada na tabeli? Ali su zato šampioni da se napravi veštačka tenzija, da se manipuliše, spinuje, ma sve da se uradi samo da oni nisu krivi - kaže on.

STRASTI SE NE SMIRUJU! Partizan PISAO UEFA, TRAŽI OSTAVKE: Ako sudijska komisija ne uradi ovo...

PORUKA ZA FSS: Novac od UEFA za učešće naših klubova u Ligi šampiona i Ligi Evrope investirate u VAR!

 

Takođe, kako kaže Binić, javnost treba da zna da UEFA komunicira samo sa savezima, a ne sa klubovima i da je i sa te strane priča koju poturaju iz Humske apsolutno lažna. Samo traže način da smisle alibi, ali i pripreme teren za neke buduće utakmice.

- Oni su do sada već toliko pričali i pisali o suđenju da više apsolutno ni jedan sudija ne može da im odsudi meč, a da ne razmišlja o tome da li će ga proglasiti lopovom. To je došlo dotle da njihovi navijači odlaze na vrata sudijama i to treba zaustaviti. A epilog svega je da kada im dođu bitne utakmice sudije pod tolikim pritiskom naprave propust u njihovu korist kao što je bilo u prošlom derbiju.

REČ STRUČNJAKA ZA SUĐENJE! Detaljna analiza spornih situacija iz mečeva večitih: Ko je oštećen, a ko je prevario arbitra?

 

- Da ne pričamo o tome da se dešava da sudije bukvalno mole da ne sude Partizanu, zato što su svesni da svaka greška može skupo da ih košta. Osude i linč u javnosti koje se završavaju najgorim mogućim verbalinim napadima na svakom koraku i pitanje je momenta kada će i fizički biti ugroženi. Na terenu i van njega. Da ne pričamo kroz kakav pakao prolazi njihove porodice.

 

 

Na kraju Binić ima poruku za rukovodstvo kluba iz Humske.

- Zbog lične nesposobnosti žrtvuju ime velikog kluba kao što je Partizan kojeg nisu dostojni ni na jedan način. Štiteći sebe prave od Partizana žrtvu. Po njima svi mrze Partizan, od UEFA, preko Saveza, do rivala... A oni, eto divni i pošteni. Treba da se pogledaju u oči i počiste svoje dvorište. FS ne bi više smeo da im bude poligon za zamajavanje ovog naroda - poručio je Binić.

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

E bas se nasao ko ce da oplete po partizanu..Nije ni cudo sto nam je fudbal spao na najnize grane..

aleksandarxxx

pre 4 godine

Uplasili se.Binic brani savez.E sad je sve jasno.Uskoro i rasplet.Tuzioci vec rade svoj posao.Zato se Terza uplasio i istura Binica.E bilo je i vreme.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija