• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

08.10.2019

12:40

E, TO JE OPTIMIZAM! U Trepči sigurni da će dati gol Zvezdi!

Fudbal

E, TO JE OPTIMIZAM! U Trepči sigurni da će dati gol Zvezdi!

Podeli vest

Svi se nadaju da će Zvezda stići na Kosovo i Metohiju i da se sprema spektakl u okviru Kupa Srbije. U Trepči znaju kvalitet šampiona Srbije, ali veruju da mogu da namuče crveno-bele

Trener ovog tima Zoran Kasalović rekao je za Informer da je njegova ekipa spremna za sutrašnju utakmicu i da očekuje da Crvena zvezda primi gol.

(VIDEO) ZVEZDA STIŽE NA KOSOVO I METOHIJU! Svi jedva čekaju meč, tribine u bojama naše zastave!

-Zvezda će sutra sigurno primiti gol. Dobro smo radili, spremni smo. Ovakvi protivnici su dovoljna motivacija za moju ekipu - rekao je Kasalović.

Najmlađi fudbaler Trepče Đorđe Kasalović rekao je za Informer da mu je drago što će sutra igrati protiv državnog šampiona.

-Velika je čast igrati protiv kluba koji je državni prvak i koji našu državu Srbiju promoviše širom sveta - kazao je ovaj šesnaestogodišnjak.

Foto: A.G.

Mirza Idrizović

Njegov saigrač Mirza Idrizović najavljuje da će Zvezdi sutra dati gol.

- Oni su koliko juče igrali protiv Bajerna, a sutra su naši protivnici. Fizički i psihički smo spremni, a ja se spremam da im dam gol - rekao je on.

Utakmica je zakazana za sredu (14.00), a za ovaj meč uređen je i stadion u Žitkovcu kod Zvečana.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija