• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2019

15:57

(FOTO) "DELIJE" ĆE POBESNETI ZBOG OVOGA! Ratko Varda ismevao Zvezdu zbog Kosova!

Fudbal

(FOTO) "DELIJE" ĆE POBESNETI ZBOG OVOGA! Ratko Varda ismevao Zvezdu zbog Kosova!

Podeli vest

Posle potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića i Ratko Varda je potkačio Crvenu zvezdu, nakon što srpski šampion i Trepča nisu odigrali meč šesnaestine finala Kupa Srbije na Kosovu i Metohiji

Naime, fudbaleri Crvene zvezde nisu mogli pre dva dana da uđu na teritoriju Kosova i Metohije kako bi odigrali utakmicu šesnaestine finale Kupa Srbije protiv Trepče i vrađeni su sa administrativnog prelaza Jarinje.

Dobar deo navijača Partizana je ovaj događaj iskoristio za pošalice, a uradio je to i Ratko Varda, komentarom na Instagramu. 

(FOTO) NE MOŽE DA ŽIVI OD MRŽNJE! Vuletić umesto da uživa u šumadijskom suncu našao da proziva Zvezdu i Kosovo!

 

"VEČITI", URAZUMITE SE! Šurbatović podviknuo Zvezdi i Partizanu: Prestanite sa tenzijama i prepucavanjima!

 

- Gde Zvezda nije ušla ove jeseni? Na Kosmet i u Partizanov šesnaesterac - napisao je bivši NBA as.

Očekivano, njegov komentar navijači Crvene zvezde nisu dobro dočekali.

Foto: Instagram/Ratko Varda

 

Inače, utakmica je odigrana u četvrtak u Staroj Pazovi, a crveno-beli su slavili sa 8:0.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Horhe

pre 4 godine

Znas dje partizan nije usao ove jeseni? Medju prve cetiri na tabeli

Marko

pre 4 godine

E sto bi voleo na sledecem derbiju da zgazimo grobare 5:0 pa da malo cute i ne mangupiraju se vise.Pune novine te Patizan ostecen,te Partizan ovo te Partizan ono..sta su bre oni Bogovi pa da ne smeju da izgube...za sve im kriv neko drugi...ako su bolji od Vozdovca sto ga nisu pobedili...jel Zvezdin bek dodao loptu igracu Vozdovca...Kalimero...niko ih ne voli...Patetika

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija