• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2019

18:33

CRNOGORCI TVRDE: Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama!

Fudbal

CRNOGORCI TVRDE: Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama!

Podeli vest

Zvezdanu Terziću su u petak u Titvu pripadnici granične policije saopštili da mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru, a čelnik Zvezde smatra da je glavni krivac Dejana Savićević, prvi čovek fudbalskog saveza Crne Gore

Crnogorske vlasti smatraju da je Terzić uticao na Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da ne igraju meč protiv tzv. Kosova.

Generalni direktor Zvezde kaže  da je nakon utakmice Crne Gore i lažne države Dejan Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru.

SKANDAL! Zvezdanu Terziću ZABRANJEN ULAZAK U CRNU GORU zbog Stojkovića i Ivanića!

SAVIĆEVIĆ JE TRAŽIO DA MI ZABRANE ULAZAK U CRNU GORU! Terzić se oglasio: Ono od Šiptara je očekivano, a ovo od Crnogoraca je...

 

Ali, tamošnji mediji su demantovali čelnika Zvezde. Kako prenosi portal Vijesti.me Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama.

- Generalnom menadžeru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama, nezvanično je Televiziji Vijesti saopšteno iz vrha crnogorske policije - navodi pomenuti izvor i dodao:

- Kontroverzni sportski funkcioner, nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, vraćen je danas sa tivatskog aerodroma, a za zabranu ulaska u Crnu Goru optužio je predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića - prenose Vijesti. me i navode kako su mediji  2008. godine pisali da se Terzić u Crnoj Gori skrivao od srpskih vlasti, pošto je za njim bila raspisana Interpolova poternica zbog optužbi za transfer-pronevere dok je bio na čelu OFK Beograda.

Foto: vijesti.me

 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 4 godine

Kako odjednom ZABRANA, kada se mesecima krio po CG!!???? Zašto? Mnogo dobar čovek!

đorđe

pre 4 godine

I šta j e ovde čudno? Ne trpe milogorci konkurenciju. Valjda je svima jasno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija