• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2019

19:05

UEFA ODLUČILA! Rusi i tzv. Kosovo ubuduće ne mogu jedni protiv drugih!

Fudbal

UEFA ODLUČILA! Rusi i tzv. Kosovo ubuduće ne mogu jedni protiv drugih!

Podeli vest

Reprezentacije i klubovi iz Rusije od danas neće moći da igraju protiv ekipa iz tzv. Kosova, odluka je Evropske kuće fudbala (UEFA)

Ovu odluku doneo je Odbor za hitna pitanja UEFA na sednici u Nionu. Konačan zaključak je da ubuduće sve reprezentacije Rusije budu odvojene od ekipa sa prostora Kosova, a pretpostavlja se da će ta praksa važiti i za klubove, mada su to daleko manje šanse da u dogledno vreme do nekih susreta može da dođe.

UEFA je ovakvu odluku donela posle žreba za kvalifikacione grupe za Evropsko prvenstvo fudbalerki 2021. godine, koji je u grupu A spojio Rusiju i samozvanu državu Kosovo. Prvi meč je već trebalo da se odigra 4. oktobra, ali je odložen, a sada, posle svega, presuđeno je da će se obe utakmice odigrati na neutralnom terenu u terminima koji će biti naknadno određeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

UEFA,FIFA,to više ne predstavlja sport,to je politička isturena ruka moćnika i računovođe za uzimanje novca i bogaćenja.Tako će biti dok se sportisti i savezi sveta ne pobune protiv zla koje je sve samo ne sportska organizacija,jer pišu i slede politička pravila i odluke.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija