• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

19.10.2019

10:49

ON JE TO ZASLUŽIO! Aplauz za Sinišu Mihajlovića na otvaranju "Novosadskog Oktobarfesta"!

Fudbal

ON JE TO ZASLUŽIO! Aplauz za Sinišu Mihajlovića na otvaranju "Novosadskog Oktobarfesta"!

Podeli vest

Na Novosadskom sajmu večeras je otvoren ćetvri po redu "Novosadski Oktoberfest" , a posetioce ove godine očekuje mnoštvo različitih pivskih etiketa i gurmanluka karakterističnih za ovu manifestaciju. Nije zaboravljen ni Siniša Mihajlović

- Četvrti put za redom je bavarski duh u Vojvodini i minhenski festival u Novom Sadu. "Novosadski Oktoberfest" je svakako jedna od manifestacija koja doprinosi rastu broja turista i boljoj turističkoj ponudi Grada Novog Sada. Imajući u vidu pokazatelje za prvih devet meseci u 2019, prošle godine smo imali rekordnih 450.000 noćenja, a pre samo sedam godina čak duplo manje. Pored ljubaznih ljudi, dobrih novosadskih domaćina, neophodno je da imamo i bolji sadržaj, iz godine u godinu bolju ponudu. Upravo to su organizatori ove manifestacije prepoznali i uspeli da ustoliče ovu manifestaciju kao jedan od bitnih događaja ucrtanih u kalendar zabavnih sadržaja u našem gradu - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i  pozvao sve prisutne da aplauzom pozdrave Sinišu Mihajlovića koji je, za razliku od ove, prošle godine bio na otvaranju festivala  i koji sad igra svoju najtežu životnu utakmicu.

Pored gradonačelnika, prisutnima su se obratili i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, direktor privredne komore Martin Knap, direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i Robert Čoban. Oni su posetiocima poželeli dobar provod i da se izuzetan kvalitet manifestacije unapređuje u budućnosti, kao i sve veću posećenost u godinama koje slede.

Nakon ceremonije otvaranja manifestacije, usledili su nastupi muzičkih sastava "Atomsko sklonište", "Van Gog", "Bend Sanitarium" i "Zbogom Brus Li".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija