• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2019

18:33

BRAVO, SRBINE! Tadić među petoricom kandidata za Zlatnu loptu!

Fudbal

BRAVO, SRBINE! Tadić među petoricom kandidata za Zlatnu loptu!

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativac i kapiten Ajaksa Dušan Tadić nalazi se među pet kandidata za dobitnika Zlatne lopte, najprestižnije nagrade koja se dodeljuje u svetu fudbala, objavio je Frans futbol

Osim Tadić, koji ima impresivnu godinu na izmaku gde je osim polufinala Lige šampiona stigao i do titule šampiona države sa Ajaksom, ugledni francuski list je nominovao još četvoricu igrača: Sadia Manea (Liverpul), Serhija Aguera (Mančester siti), Frenkija de Jonga (Barselona) i Ugo Ljorisa (Totenhem). 

Fantastičnu sezonu plejmejker, ali i ubojiti golgeter, završio je sa 38 golova i 24 asistencije u dresu Ajaksa, a videćemo da li će mu to biti dovoljno da se u žestokoj konkurenciji izbori za najboljeg na svetu.

Podsetimo, pre mesec dana je bio nominovan za idealnih 11 po izboru FIFA na ceremoniji koja je održana u Milanu, ali nije izabran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija