• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.10.2019

13:48

VELIKA PODRŠKA ZA TRENERA! Ramos: Igrači su uz Zidana do smrti!

Fudbal

VELIKA PODRŠKA ZA TRENERA! Ramos: Igrači su uz Zidana do smrti!

Podeli vest

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos rekao je da su fudbaleri te ekipe "sa trenerom Zinedinom Zidnaom do smrti", u sred spekulacija o njegovoj budućnosti u klubu

Real je za vikend izgubio od Majorke u prvenstvu, ne igra dobro, a u prva dva kola Lige šampiona osvojio je samo bod zbog čega se spekuliše da će Zidan otići iz Reala.

- Sve o čemu mislimo, uprkos svemu što se dogodilo, je da pobedjujemo i da igramo dobro. Moramo da pobedjujemo. Svi znaju da je svlačionica sa Zizuom do smrti i šta god da se dogodi, moramo da budemo ujedinjeni - rekao je Ramos, preneli su španski mediji.

JOVIĆ PRECRTAN ZBOG MANEKENKE! Nije povreda, Luka kažnjen zbog Sofije Milošević?

Real će večeras od 21 sat igrati protiv Galatasaraja u trećem kolu i potrebna mu je pobeda kako bi ostao u igri.

- Real se uvek vrati i jedini način je da budemo složni. Dobri rezultati će ponovo vratiti sve na našu stranu - naveo je Ramos.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija