• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

08:00

PONOVO UŽIVA U ZVEZDINOM PORAZU! Vuletić brutalno isprozivao večitog rivala posle "petarde" u Londonu!

Fudbal

PONOVO UŽIVA U ZVEZDINOM PORAZU! Vuletić brutalno isprozivao večitog rivala posle "petarde" u Londonu!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić odavno je izgubio kompas... I ovoga puta uživao je u porazu Crvene zvezde. Zaboravio je na interes sprskog fudbala i slavio je posle trijumfa Totenhema u Ligi šampiona (5:0)

Ni ovoga puta Vuletić nije propustio da pošalje otrovnu strelicu ka "Marakani".

- Kiša na Vimbldonu, prvi set prekinut - napisao je Vuletić na društvenim mrežama.

 

 

Aluzija je potpuno jasna i odnosi si se na pet golva koje je Milan Borjan primio u Londonu. Njegov komentar sigurno se neće svideti navijačima Crvene zvezde...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koja karikatura

pre 4 godine

kada nekoga zivot kazni on mrzi sve oko sebe...

denis

pre 4 godine

kao navijaca Zvezde, sto se same izjave tice je, bas je smesna, ali sto se tice doticnog bucka koji nikada nije sutnuo loptu niti on niti Vazura, oni su besmisleni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija