• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2019

17:16 >> 16:16

(VIDEO) SILNA ZVEZDA PREGAZILA RADNIK! Dva penala, golčina Garsije i "PETARDA" u Surdulici!

Fudbal

(VIDEO) SILNA ZVEZDA PREGAZILA RADNIK! Dva penala, golčina Garsije i "PETARDA" u Surdulici!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nisu imali milosti, ubedljivo su savladali Radnik u Surdulici u 13. kolu Superlige Srbije rezultatom 5:0


Srpski šampion je pre nekoliko dana poražen od Totenhema u Ligi šampiona. Ali, zaboravili su to crveno-beli, bes nakon ubedljivog poraza iskalili su na nejakom Radniku iz Surdulice. Dva pogotka crveno-beli postigli su sa bele tačke Pavkov i Ben, koji je bio dvostruki strelac, dok su se u strelce upisali i Vukanović i Garsija koji je postigao lep pogodak skoro iz mrtvog ugla. 

Zvezda je meč rešila za 45 minuta igre. Loše je meč počeo za domaćine. Crveno-beli su poveli pogotkom Milana Pavkova sa penala, posle katastrofalne greške igrača Surdulice. Nesporazum golmana Kostića i kapitena Radnika, Vladana Pavlovića, iskoristio je El Fardu Ben, došao do lopte, a potom ga je Kostić oborio. Pavkov je bio nepogrešiv sa bele tačke za 1:0.

Posle samo 12 minuta igre crveno-beli su imali dva gola prednosti. Opet je domaćin poklonio šampionu gol. Aleksa Vukanović je prošao pored Pavlovića kao da ispred njega nije bilo nikog. Kapiten Radnika je bio totalno van meča, a Vukanović je lako došao do lopte i savladao golmana domaćina. 

U 38. minutu nova greške Radnika, a Ben se upisao u strelce nakon što je izdejstvovao penal. Golman Kostić je napravio neverovatan kiks. Nije znao šta će sa loptom, da li da je ispuca ili ne , na kraju je poklonio Benu koji je rutinski zatresao mrežu i povećao prednost šampiona Srbije.

Gosti su vrlo brzo u nastavku meča povećao prednost. U 58. minutu posle centaršuta u peterac  lopta je u ruku pogodila Žarka Markovića, a sudija Đorđić je još jednom pokazao na 11 metara. El fardu Ben je preuzeo odgovornost i rutinski loptu poslao u levi donji ugao gola Radnika za poker crveno-belih. Nije se mnogo čekalo na novi gol. Već u 65. minutu Garsija je postigao lep pogodak skoro iz mrtvog ugla i postavio konačan rezultat. 

 

RADNIK - CRVENA ZVEZDA 0:5 (0:3)

Strelci: Pavkov 6pen, Vukanović 12, Ben 38, 57. minutu, Garsija u 65. minutu

Stadion: FK Radnik. Miloš Đorđić

RADNIK: Kostić,  Stojanović, Marković, Kričak, Pavlović (od 30. Đorđević), Stanisavljević (od 67. Damnjanović), M. Kostić, Georgiev, Danoski, Bojić (od 59. Pejčić), Makarić.

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gajić, Pankov, Degenek, Rodić (od 79. Ivanić), Jovančić (od 46. Petrović), Kanjas, Garsija (od 69. Krstović), Ben, Vukanović, Pavkov.

Tok meča

Drugo poluvreme
 

90. minut - Kraj i pobeda Zvezde 5:0

86. minut - Makarić je došao u izglednu poziciju za šut, pokušao je sa desetak metara, ali je šutirao visoko preko gola Crvene zvezde.

75. minut - Igrao je sada rukom Pavkov, nenamerno, ali šansa za Radnik pred golom Zvezde. Slobodan udarac izveo je Damnjanović, Stojanović je potom bio u prilicu, ali nije lepo zakačio loptu koja je završila pored stative. 

73. minut - Dobro je prošao sada Krstović, samo je nogom zakačio stativu, a moglo je da bude ozbiljnije.

69. minut - Garsija ide na klupu, a menja ga Krstović.

65. minut - GOL! Petarda u Surdulici! Fantastičan gol Garsije za 5:0 na asistenciju Pavkova. Šutirao je gotovo iz mrtvog ugla i pogodio mrežu Radnika. 

 

 

61. minut - Korner za Zvezdu, ali bez opasnosti po gol Kostića.

57. minut - GOL! Zvezda vodi 4:0 drugim golom Bena i drugim golom sa penala. Šutirao je u desnu stranu gola, golman Radnika se bacio u levu. 

 

 

 

56. minut - Penal za Zvezdu, lopta je pogodila u ruku Markovića koji je bio u padu.  Crveno-beli su naknadno postigli gol, ali Ben ide na "kreč".

55. minut - Prva ozbiljnija šansa za Zvezdu. Pavkov je na desnoj stativi pronašao Garsiju koji je bio u solidnoj prilici, ali nije uspeo da se namesti, pa je lopta završila pored gola.

54. minut - Žuti karton za Milana Gajića.

51. minut - Degenek opet u duelu sa Makarićem, a ima žuti karton defanzivac Zvezde, mora da bude oprezan. Sada mu je malo sudija progledao kroz prste. 

47. minut - Pripretili su odmah crveno-beli, ali loš pas Bena za Vukanovića.

 

Foto: Starsportphoto

 

Prvom poluvreme

43. minut - Jovančić je zakačio Marakrića, ali prošao bez faula.

38. minut - GOL! Još jedan poklon gol za Zvezdu. Peti gol Bena u sezoni. Katastroflna greška golmana Radnika.  Kostić ije znao šta će sa loptom, razmišljao se da li da da je ispuca, a na kraju ju je poklonio Benu koji je to rutinski kaznio za 3:0.

 

 

33. minut - Garsija je izbio iz drugog plana, ušunjao se iza leđa Markoviću, ali nema promene rezultata. Lopta je završila pored gola.

31. minut -  Vladan Pavlović mora van terena posle pola sata igre zbog povrede. Menja ga Đorđević.

28. minut - Slobodan udarac za Radnik, potom je Marković koji je ostao sam pokušao glavom, ali je šutirao pravo u golmana Zvezde Popovića.Nema promene rezultata.

27. minut - Skočio je Degenek, sudario se sa Makarićem, defanzivac Zvezde dobio je žuti karton. 

26. minut - Trener Zvezde nije zadovoljan i pored dva gola prednosti. Besan je Vladan Milojević, pored aut linije ljutito nešto signalizira igračima.

25. minut - Probao je sada Radnik. Georgijev je bio u zoni šuta, ali poslao loptu pored gola.

20. minut - Zvezda je postigal dva gola, a onda stala, pa su domaćini solidno zapretili nekoliko puta.

16. minut - Popović sada odličnom intervencijom sačuvao gol Zvezde. Bojić je odlično šutirao, ali golman Zvezde se bacio kao mačka i sačuvao prednost od 2:0. 

14. minut - Žuti karton za Pankova, jer je oborio Georgieva u blizini gola.

12. minut - GOL! Zvezda vodi 2:0. Očajna reakcija odbrane Radnika, što je Vukanović iskoristio, kaznio i povećao prednost Zvezde.

9. minut - Dobra šansa za Radnik, Makarić je bio u prilici, ali nije šutirao, a  crveno-beli na vreme intervenisali i sačuvali svoj gol.

6. minut - GOL! Vodi Zvezda 1:0 šestim golom Milana Pavkova ove sezone.

5. minut - Penal za Zvezdu! Nesporazum golmana Kostića i kapitena Radnika, iskoristio je to Ben da dođe do lopte, a potom ga je Kostić oborio.

4. minut - Pavkov je malo zakasnio ispred gola Radnika.  Gajića je centrirao po zemlji u kazneni prostor Radnika, ali je Pavkov bio kratak.

1. minut - Utakmica je počela

14.52 - Vladan Milojević je odlučio da odmori značajan broj igrača iz utakmice sa Totenhemom. Milan Borjan nije ni putovao, baš kao i Radživ van la Para. Na klupi za rezervne igrače su Marko Marin i Milunović, Vasiljević, Petrović, Simić i Krstović.

14.51 -  Uključujući i jedan meč u Kupu Srbije, dva tima su se do sada sastajala u deset navrata i svaki put je slavila Crvena zvezda.

14.50 - Zvezda je nanizala četiri trijumfa nakon poraza u večitom derbiju, dok je s druge strane Radnik u prošlom kolu poražen posle tri meča bez poraza. 

 

 

14.46 - Srpskom šamnpionu ovo će biti prilika da natavi pobednički niz u domaćem šampionatu, ali i da zaleči rane posle ubedljivog poraza od Totenhema (5:0) u Ligi šampiona.

14.45 - Dobrodišli na blog našeg portala posvećen meču 13. kola Supelrige Srbije između Radnika i Crvene zvezde.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija