• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2019

17:10

VELIKI ŠOK - JOVIĆ PAKUJE KOFERE U MADRIDU! Real prodaje Srbina da bi doveo ZVER!

Fudbal

VELIKI ŠOK - JOVIĆ PAKUJE KOFERE U MADRIDU! Real prodaje Srbina da bi doveo ZVER!

Podeli vest

Naš reprezentativac Luka Jović uskoro bi mogao da napusti ekipu Real Madrida u koju je stigao ovog leta za ogromnih 60.000.000 evra

 

Mladom napadaču, prema pisanju španskih medija, odzvonilo je u Madridu. Čini se da nakon što se nije najbolje snašao na "Santjago Bernabeu" ljudi iz uprave izgubili su strpljenje pa će pokušati da prodaju Srbina.

NAPUSTIO NAS JE! Tumbaković nikad otvorenije o Joviću, čekanju poziva i patriotskoj odgovornosti!

Ekipa Zinedina Zidana nije zadovoljna na koji način je potrošila gotovo 300.000.000 evra ovog leta na pojačanja. Samo Jović i Azar koštali su "kraljeviće" 160.000.000 evra, a oni ne žele da mnogo očajavaju pa će pokušati da se otarase "viška" i to kako bi doveli veliko pojačanje.

Foto: Reuters

Radi se o Kilijanu Mbapeu koji je već nekoliko sezona unazad na radaru Reala, a čini se da je sada najbolji trenutak za njegov dolazak kako bi se Madriđani trgnuli iz krize. Međutim, pre toga Španci će morati da se reše viška fudbalera u rosteru.

Što se tiče Luke Jovića, dolazak jednog od najboljih, a i najskupljih napadača na svetu (od njega je više plaćen transfer samo Nejmara, takođe u PSŽ), mogao bi da znači samo duži boravak na klupi od dosadašnjeg, a to bi uz najavljeni povratak Žozea Murinja u Real, gotovo izvesno značilo novu promenu sredine za našeg mladog asa.

Pored njega na izlaznim vratima su Isko i Bejl.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasha

pre 4 godine

Iskreno mislim da ako bi prodali Jovica napravili veliku gresku. Zasto? Kao prvo, njega su doveli zbog bombasticnih rezultata predhodne sezone. I debelo to platili. Ako su pogresili u proceni, onda su pogresili prvenstveno u analizi: s kakvim je to saigracima igrao, njegova uloga u timu, sta mu odgovara a sta ne u igri, kakav mu je igracki potencijal, kakva mu je mentalna sposobnost, kakav mu je fizicki potencijal, kako su sa njime postupali, kakve su mu uslove i stimulaciju davali i red drugih stvari. E sad ono bitno pitanje: zasto je u jednom klubu bio perfektan, a u drugom ne moze doci do izrazaja?! Mozda je problem u njemu, ali mozda je problem u ovom drugom klubu?! Gledao samo Jovica u nemackom prvenstvu, gledao sam ga nekoliko puta i u spanskom. U nemackom je blistao, u spanskom ne. To je fakt. Real nije veliki klub, Real je ogromni klub i on bi morao imati perfektnu masineriju da demistifikuje dijametralno sprotivnog Jovica. Mnogi su veliki klubovi "pojeli" sjajne fudbalere zato sto su lose procenili dali bi taj fudbaler odgovarao njihovom timu i njihovom nacinu rada. Darko Pancev je najbolji primer za to. Sa druge strane, imamo fudbalere koji prosto pogube glavu kada iz jednog predju u drugi tim - i jednostavno se ne snadju zbog svog mentalnog sklopa. Ni iz bliza ja nisam kao oni sportski analiticari tih velikih klubova, ali iskustvo me uci da i najveci i najbolji mogu katastrofalno da pogrese - i to sa obe strane - i tim i fudbaler. Potenciracu opet Panceva - pogresio je Inter, jer ima specifican rad i specifican fudbal, ali pogresio je i Pancev sto je izabrao Inter. Na zalost, u takvim situacijama uvek deblji kraj izvuce fudbaler. Ali, vratimo se Jovicu i zasto ja podrzavam njega a ne Real. Zato sto se trener i tim Reala ne ponasaju prema Jovicu kao i Ajntrah, vec kao prema nekome koga su ocenili kao izuzetnog i koji bi morao da se podredi i odradi robotski ono sto trener i tim Reala zahteva od njega. O ovome bi upravo Zidnan trebao razmisljati najvise i na njemu (i onima koji rade s njim) najvise pada odgovornost. Ovime ne opravdavam Jovica, koji bi kao profesionalac trebao odgovoriti svim zahtevima i uslovima, vec dali su ti zahtevi i uslovi u paraleli sa onim sto on predstavlja i sa onim sto se od njega trazi u uslovima koji su mu na raspolaganju. Toliko od mene..... Pozzzzz

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija