• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

09:01

CENA VRTOGLAVO SKAČE! Objavljen idealan tim Superlige, ima više igrača Partizana nego Zvezde!

Fudbal

CENA VRTOGLAVO SKAČE! Objavljen idealan tim Superlige, ima više igrača Partizana nego Zvezde!

Podeli vest

Sve je lakše kad se igra Evropa... Specijalizovani "Transfermarkt" objavio je najbolji tim Superlige a ovaj sastav izgleda odlično

Taj idealni tim čine samo fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, i to šestorica iz Partizana i petorica iz Crvene zvezde, i to:


Milan Borjan (3.5 miliona evra)

Nemanja Miletić (3 miliona evra)

Miloš Degenek (4 miliona evra)

Strahinja Pavlović (8 miliona evra)

Milan Rodić (3.5 miliona evra)

Bibras Natho (3 miliona evra)

Saša Zdjelar (2.5 miliona evra)

Lazar Marković (4 miliona evra)

Marko Marin (6 miliona evra)

Filip Stevanović (4 miliona evra)

Milan Pavkov (4.5 miliona evra)

Igračima Partizana porasla je cena posle Junajteda a najskuplji igrač je Strahinja Pavlović sa cenom od čak osam miliona evra. Ovaj tim ukupno vredio 46 miliona i sigurno da je za poštovanje.
 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 4 godine

LAZAR MARKOVIC 4 MILIONA,PA ON DA VREDI NESTO NEBI SE VRATIO U PARTIZAN DA IGRA ZA 25.000e MESECNO.DECKO IMA SAMO BRZINU I NISTA VISE KLASICAN NERADNIK NA TERENU ZATO JE TAKO I PROSAO U INOSTRANIM KLUBOVIMA.

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

ma to je malo,mislim da vrede mnogo vise,bar po jednu nulu dopisati,kao i A.Zivkovic,Markec i mnogi drugi kojima se gubi svaki trag............neverovatno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija