• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomković

31.10.2019

10:21

POSLEDNJA ŠANSA ZA JOVIĆA! Gol kupio vreme, ali... Srpski napadač na prekretnici u "kraljevskom klubu"!

Fudbal

POSLEDNJA ŠANSA ZA JOVIĆA! Gol kupio vreme, ali... Srpski napadač na prekretnici u "kraljevskom klubu"!

Podeli vest

Uprava Real Madrida dala je srpskom napadaču rok od dva meseca da značajno popravi igru i počne da daje golove jer će ga u suprotnom već u januaru poslati na pozajmicu

Karijera Luke Jovića je na prekretnici! Uprava Real Madrida i trener Zinedin Zidan dali su srpskom napadaču rok od dva meseca da značajno popravi igru i počne da daje golove jer će ga u suprotnom već u januaru poslati na pozajmicu.

Jović je u sredu u osmom nastupu u "kraljevskom" dresu konačno razbio maler na "Santjago Bernabeuu". Momak iz Bijeljine je u 70. minutu meča sa Leganesom zamenio Karima Benzemu u pobedi Reala nad Leganesom od 5:0 i postavio konačan rezultat u 91. minutu, kada je glavom zatresao mrežu. 

Madriđani su nezadovoljni svime što je Jović do sada pokazao, počev od treninga, preko ponašanja, situacije na privatnom planu i statusa u reprezentaciji, do partija u dresu "kraljevskog kluba".

Junajted i Bajern čekaju

Zameraju mu i zbog Sofije

 

Španski mediji prenose i da u Realu pomno prate sve informacije u vezi s Jovićem, čak i o njegovom ljubavnom životu.
- Jović je izbačen iz reprezentacije jer je imao sukob s novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem. To je još jedna negativnost koja se u poslednja dva meseca veže za Jovićevo ime. Pored toga, raskinuo je sa devojkom koja mu je nedavno rodila sina i započeo romansu sa manekenkom Sofijom Milošević, bivšom devojkom srpskog fudbalera Adema Ljajića - prenosi "As".

Španski "Konfidensijal" piše o tome kako Joviću zameraju što još nije naučio španski jezik i što je na treninzima suviše ćutljiv i preozbiljan. Ugledni portal "Gol", s druge strane, od izvora bliskog bivšem prvaku Evrope saznaje da rukovodstvo Reala neće još dugo trpeti Jovića.

- Kad su kupovali Jovića od Ajntrahta za 60 miliona evra, u Realu su bili svesni da ne dobijaju kompletan paket, već da će morati da rade na usavršavanju igrača. Čak se može reći da veće razočaranje predstavlja Eden Azar, koji je trebalo momentalno da bude superstar, a nije ni blizu toga. Ipak, u Realu neće imati još mnogo strpljenja za Srbina. Ako Jović ne proradi do januara, moraće na zimu da menja klub, a Mančester junajted i Bajern Minhen prate situaciju i spremni su da pošalju ponudu -  prenosi "Gol".

S druge strane, legenda Real Madrida i bivši sportski direktor Predrag Mijatović ne veruje novinskim natpisima. On podseća da Jović ima samo 21 godinu i da su u Realu svesni da je Srbinu potreban period prilagođavanja.

SRAMOTA, DOKLE VIŠE? ŠPANSKI AS BRUTALNO UDARIO NA JOVIĆA: Prodajte Balkanca što pre, dok nešto vredi!

LUKA JOVIĆ SE KONAČNO OGLASIO! Ovako je odgovorio na udare španskih medija, dok uživa sa ovom lepoticom! (FOTO)

 

Foto: reuters

 

- Siguran sam da Jović neće ići iz Madrida barem do juna, jer se račun pravi na kraju sezone. Ako se do tada ne izbori za minutažu, ako ne počne da daje golove i ne popravi utisak, onda će verovatno za njega biti pronađeno neko drugo rešenje. Teško je nositi Realov dres i izboriti se za mesto u takvom klubu, ali isto tako Real svakom igraču kojeg dovede daje barem jednu sezonu da se dokaže. Svesni su u klubu koliko Jović ima godina i da mu je potrebno vreme. On mora da radi najbolje što zna i da čeka šansu, a svaki minut koji mu se ukaže da doživi kao poslednju priliku da se dokaže - kaže Mijatović za Informer.

Potrebno strpljenje

Utisak je da se mediji sad utrkuju da Joviću naprave i više problema nego što ih objektivno ima. Mijatović, međutim, kaže da bi baš zbog toga trebalo da ljudi iz Lukinog okruženja imaju više strpljenja i pravih saveta za mladog napadača.

DETALJI SKANDALA! Tumbaković IZBACIO JOVIĆA IZ REPREZENTACIJE, pa otkrio zašto i kako napadač može da se vrati!

GDE JE PRAVI JOVIĆ, KOGA SU NEMCI PRODALI MADRIĐANIMA? Evo koliko golova Srbin DUGUJE Realu!



- Lično ga ne poznajem, iako živimo u istom gradu. Znam ga samo kao Luku Jovića, fudbalera. Da postoji problem u vezi s reprezentacijom saznao sam samo iz novina, pa bi bilo neukusno da to komentarišem. Šta god da je problem, ako uopšte postoji problem, trebalo bi da se prevaziđe. Normalno je da u reprezentaciji igraju momci s dužim stažom i oni koji doprinose rezultatima. Jović je tek debitovao za seniorski tim i mora da sačeka šansu. Isto tako, potrebno je da dobije prave savete, da nastavi da radi sve što je do njega i da sačeka šansu. Ne postoji drugačiji način - podvlači Mijatović.

 

 

Bonus video


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija