• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2019

09:01

NEMIRNI DŽIGI! Videli su ga kao naslednika Saše Ilića, vređao je "grobare", imao poruku za čelnike Partizana, ali i pokazao koliko voli klub!

Fudbal

NEMIRNI DŽIGI! Videli su ga kao naslednika Saše Ilića, vređao je "grobare", imao poruku za čelnike Partizana, ali i pokazao koliko voli klub!

Podeli vest

Nikola Ninkovića nikada nema mira... Napravio je skandal na meču svog Askolija i Venecije, a ovo nije prvi put da se ovaj fudbaler nađe u centru pažnje zbog ponašanja

Fudbalski kvalitet nikada nije bio sporan, ali... Svako ko je bar jednom trenirao sa Ninkovićem ili na terenu proveo sa njim svega nekoliko minuta potvrdiće da je reč o velikom talentu i momku koji sa loptom može sve. Ipak, nikada nije uspeo da dotakne zvezde. Razlog? Usijana galva.

Saša Ilić je mnogo puta istakao da je upravo popularni Džigi njegov naslednik u Partizanu. Ipak, od 2011. godine i svog debija za prvi tim, Ninković se izgubio.

Tokom svog boravka u Humskoj imao je nekoliko svađa sa navijačima, a sve kulmniralo kad je već otišao, a onda na društvenim mrežama ušao u rat sa "grobarima".

- Vi ste "grobari"? Pi*ke jedne, vi sami sebe ne volite! Došli ste ovde da vređate. Dobri su ti sad ovi što igraju u Partizanu? Dođete da pijete pivo i da vređate, stoke jedne? Kao vi ste šmekeri, platite kartu 200 dinara i vređate - besno je siktao Ninković tada.

(VIDEO) SKANDAL U ITALIJI! Bivši fudbaler Partizana se svađao sa saigračem oko penala, pa tražio da izađe sa terena!

Nedavno se šuškalo da bi ponovo mogao u Humsku, ali...

Uprava je stopirala moj povratak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili - rekao je Ninković tada za "Informer".

Tokom boravka u Humskoj navijači su mu često zviždali a Ninković je jednom prilikom konstatovao da je to jer imaju "problema kod kuće i sa ženom".

Ipak, nikada nije bilo sporno da Džigi voli Partizan. Mogao je da bira klub, ali je otišao u Đenovu kako bi crno-beli nešto zaradili od njegovog transfera.

Ninković je za sada samo neshvaćeni umetnik sa loptom, malo mu je potrebno pokaže sve što zna, samo mora da smiri glavu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Ninković je bio veliki talenat i to je na početku karijere pokazao sa 18 godina.Međutim,razboleo se od mononukleoze i tu je nastala pauza i prvi problem.Drugi i najveći je utakmica protiv Engleza u Kruševcu,kada je utrčao u teren i hteo da se razračuna sa Rouzom( Totenhem),kada je bio "čuveni",iscenirani i danas eksploatisani incident(u svakom slučaju predimenzioniran,srpski "rasizam") i tada biva kažnjen sa tri utakmice zabrane od UEFA-e,a naš savez ga kazni godinu dana zabrane igranja za mladu reprezentaciju,što je samo po sebi nonses.Tada ,nije bio on inicijator problema,jednostavno je reagovao na ponašanje Rouza prema navijačima i nakon toga dolazi do svega ovoga što je u tekstu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija