• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2019

10:53

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE! Rastu Zvezdine šanse, Totenhem ima ozbiljnih problema!

Fudbal

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE! Rastu Zvezdine šanse, Totenhem ima ozbiljnih problema!

Podeli vest

Kapiten Totenhema Hari Kejn propustio je nedeljni meč Pevaca protiv Evertona (1:1) zbog bolesti, a prema navodima engleskih medija pitanje je da li će biti spreman i za Beograd

Totenhem u utorak stiže u glavni grad Srbije, a u sredu (21.00) će odigrati meč 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde! Međutim, i dalje se ne zna hoće li Kejn biti spreman za taj duel. 

Šanse za to su navodno 50:50, a ukoliko Kejn ne bude mogao na teren njegovo mesto će zauzeti Lukas Mura - strelac het-trika u polufinalu LŠ protiv Ajaksa.

(VIDEO) POZIVNICA NA SPEKTAKL! Zvezda zove navijače: Ima još karata za Totenhem!

ZVEZDINA IGRA SUDBINE! Da li će zbog ovoga crveno-beli savladati Totenhem i kakve veze sa tim imaju Proleter i Bačka?

 

Pitanje je i koliko će Maurisio Poketino moći da računa i na Sona, pošto je momak iz Južne Koreje u nedelju učestvovao u stravičnom lomu noge vezisti Evertona. Son je posle meča bio neutešan, nije moga da zaustvi suze, čak ni saigrači nisu mogli da ga smire. 

UDARAC ZA ZVEZDU PRED TOTENHEM! Dva fudbalera neizvesna za meč sa Englezima

NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM! Ovako izgleda noga Gomeša posle JEZIVOG LOMA! (VIDEO)

 

Menadžer Pevaca Mauricio Poketino nema baš prevelik izbor u špicu. Jedina prava devetka u njegovom timu je Hari Kejn. Tu je Moura, a devetku može da glumi i Son. Videćemo kako će ovaj problem rešiti Poketino.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stazza

pre 4 godine

Da,imaju sve sanse ali za novu "petardu". Ko jos normalan vidi neku sansu Zvezde?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija