• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2019

21:50

(FOTO) SEKSI DRUGARICE GA LEČE OD POVREDE! Nejmar propušta mečeve, ali ne i noćne provode po Barseloni sa LEPOTICAMA!

Fudbal

(FOTO) SEKSI DRUGARICE GA LEČE OD POVREDE! Nejmar propušta mečeve, ali ne i noćne provode po Barseloni sa LEPOTICAMA!

Podeli vest

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar propustio je šestu utakmica zbog povrede, ali ga to nije omelo da skokne do Barselone i uživa u prevodu sa dve prezgodne devojke

Fudbaler Pari Sen Žermena, Nejmar da Silva, zbog povrede je propustio šest utakmica tog kluba, a sudeći po fotografijama koje su se pojavile na Instagramu, deluje da će ih propustiti još nekolik. Brazilac je uživao u provodu sa dve lepotice.

IGRAČI BARSE SU BILI SPREMNI NA SVE! Pike:Hteli smo da smanjimo ugovore kako bi se Nejmar vratio!

Rešio je da sa prijateljima iskoristi vreme tokom kojeg ne može da trenira, pa je posetio Barselonu za koju je očigledno vezan. Društvo su im pravile dve lepe devojke iz Španije, Noa Saez i Paola Rodrigez. Atraktivne devojke su očigledno uživale u društvu superzvezde, ali deluje da je i njemu bilo izuzetno prijatno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy place?

Објава коју дели Noa Sáez (@noasaaez) дана 10. Авг 2019. у 12:56 PDT

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17