• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

12.11.2019

15:16

OVA ZIMA ĆE BITI VRELA! Ibrahimović nema dilemu - bira Mihajlovićevu Bolonju pre Milana i Napolija!

Fudbal

OVA ZIMA ĆE BITI VRELA! Ibrahimović nema dilemu - bira Mihajlovićevu Bolonju pre Milana i Napolija!

Podeli vest

Švedski veteran Zlatan Ibrahimović, ukoliko se odluči za povratak u Italiju, izabraće Bolonju ispred Napolija i Milana zbog srpskog trenera Siniše Mihajlovića

Kako navodi "Korijere delo Sport", Mihajlović je lično nazvao velikog prijatelja, još iz doba Intera, i poručio mu da "dođe i zajedno zabave celu Italiju".

RONALDO PUKO! Bliži se kraj ljubavi Portugalca i Juventusa, sve je na ivici EKSPLOZIJE!

Ugledni list navodi da bi Ibrahimović radije prihvatio ponudu Bolonje nego Milana ili Napolija, gde nije zdrava atmosfera u dva kluba.

Foto: ap photo

Iskusnom 38-godišnjem fudbaleru ugovor sa Los Anđeles Galaksijem ističe u decembru i za 10. dan u tom mesecu najavio je konačnu odluku.

Još uvek razmatra da li da ponovo igra u Italiji, gde je davao golove i osvajao Skudeta u dresovima Juventusa, Intera i Milana ili da se vrati u domovinu.

Mediji na Apeninima su ranije pisali da Bolonja za 18 meseci saradnje nudi osam miliona evra sjajnom napadaču.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija